Nederlanders hebben boter op het hoofd

 

Door A. (anoniem, bekend bij redactie).

 

Op dit moment kunnen we nog bellen, en mailen, en faxen, en foto’s verzenden, op dit moment nog wel. Maar als er niet snel een oplossing gezocht wordt overlijden er zoveel mensen aan diverse ziektes, welke via reguliere wegen niet traceren en behandelen zijn.

Het serieuze extreme gevaar, dat wetenschappelijk onderschreven en omschreven zou kunnen worden als ‘toxic radiation’ heet G.S.M.  DECT EN de meest erge: UMTS.

 

De providers plaatsen maar door, en de mensen worden zieker. Talloze stralingsgevoelige mensen voelen zich als ratten in een val gezet.

 

Enfin, op deze site staat genoeg informatie. Ik zal u daar verder niet mee lastig vallen. Ik vertel u nu mijn persoonlijke ervaring. Aan de hand van gegevens.

 

Een aantal maanden terug zat ik achter mijn computer, en begon de dag zoals altijd: Een kopje koffie en mijn mailprogramma aan.

 

Plotsklaps kreeg ik het gevoel alsof mijn hele gezicht bij elkaar trok.

Het leek alsof er in mijn hoofd een zware bal aan het heen en weer rollen was, die mij iedere keer kon neerhalen.

Mijn gezicht begon te tintelen. U kent het wel het gevoel zoals je dat kunt hebben bij een slapend been, maar dan over mijn hele gezicht.

Mijn benen werden zwaar, mijn armen ook .Mijn spieren in mijn gezicht trokken bij elkaar, op mijn oren kwam een vreemde druk, onverklaarbaar, mijn ogen werden wazig, en ik werd niet goed. Ik heb toen direct mijn ouders opgebeld, met het verzoek of ze om de 10 minuten mij wilden bellen, en als het fout zou gaan wilden langskomen.

Ik vertrouwde het niet en besloot een van mijn beste vrienden te bellen die zo snel mogelijk ter plekke was. Mijn ouders hebben toen nog e.e.a. aan advies gegeven maar het wilde niet baten.

De totale klachtenlijst:

 

 

 

Enfin,

 

De hele wereld draaide om mij heen en dit gevoel kende ik niet.

Het was absoluut geen vorm van hyperventilatie, omdat ik weet hoe dit aanvoelt.

Bovendien heb ik mij sterk geconcentreerd of mijn ademhaling niet te diep, te ondiep, verkeerd, of te hoog zat/was.

 

De klachten werden dermate ernstig, dat zij dagelijks leken toe te nemen. Extreme vermoeidheid, tintelingen, zwaar hoofd, misselijkheid, wazig zien, gevoel alsof mijn lichaam op hield met ‘leven’.

 

Ik maakte een afspraak met mijn huisarts. Ik had mijn beste vriend gevraagd mee te gaan, dit omdat 4 oren meer opvangen dan 2, en ik zo het hele verhaal objectiever kon verwoorden en verstaan.

 

Vervolgens heb ik vele medische onderzoeken gehad.

De uitslag van de medische onderzoeken gaven geen verband aan en hebben geen verband met de toenemende, aanhoudende extreem onverklaarbare medische bewezen klachten.

Dat is het vreemde ervan.

 

Op een gegeven dag stond ik in de voorste kamer van mijn bovenverdieping. Normaliter ben ik daar bijna nooit. Het is een rommelkamer zodoende.

Ik wilde de plantjes die op de reling van mijn huis stonden controleren toen ik bij het opendoen van mijn jaloezieën ineens die bewuste mast met antennes zag.

 

Nota bene boven op een gezondheidscentrum.


(Linksboven ziet u, als u goed kijkt, het UMTS basisstation)

 

Op dat moment wist ik nog niet wat UMTS was, en dat dergelijke antennes er zo uitzagen, ik wist wel dat het zendmasten waren, maar was niet op de hoogte dat deze masten straling veroorzaakten die wetenschappelijk tig malen bewezen  schadelijk was en is.

 

Immers, in Nederland dacht ik beschermd te kunnen leven. Althans dat staat in de grondwet.

Niets bleek minder waar.  Je wordt aangetast in je rechten!

Toen ik op www.stopumts.nl  de medische klachten las, stond ik genageld aan de grond.

Deze klachten kwamen exact overeen met die van mij.

 

Het absurde van het verhaal was, dat in een normaal etmaal mijn klachten op bepaalde tijden verergerden.

 

Achteraf bleken dat de tijden te zijn, dat er meer gebruik wordt gemaakt van de zendcapaciteit van deze masten.

Achteraf bleek ook, dat in de periode dat de ernstige klachten ontstonden die masten geplaatst bleken te zijn………….. er kan dus geen sprake van toeval zijn.

 

Ik voelde mij gekwetst, verontwaardigd, en in de maling genomen.

Hoe kan het immers zijn, dat er in Nederland zulks een beleid werd gevoerd, terwijl er zovele wetenschappelijke rapporten c.q. onderzoeken pleiten TEGEN zulks een straling?

 

Hoe kan het zijn dat een kapitalist, boven op zijn MEDISCH CENTRUM nota bene, een kankerverwekkende mast plaatst?

Hoe kan het zijn, dat ik in mijn eigen stulpje, mijn eigen woning, waar ik dacht een veilig, privé leven te leven, buiten alle andere maatschappelijke, sociale en politieke beslommeringen aangetast wordt in:

  1. Mijn privacy.

Immers: ongevraagd, word er door mijn huis PRIVÉ informatie van derden gestraald. Als er gestraald kan worden, wat kan er afgeluisterd worden? Wat kan er nog meer verzonden worden.

  1. Dan kom ik nog bij de onzinnigheid van het hele verhaal.

En wel: waarom moet men via een mobiele telefoon/server of whatever data signalen kunnen verzenden? Kostte het onze samenleving al niet genoeg aan overheidssubsidie en abonnementskosten om glasvezel te laten leggen? Waarom wordt daar niet verder aan het ontwikkeld? Wat is het nut er van geweest? Ze wisten 20 jaar terug ook wel dat alles mobieler zou gaan worden!

  1. Mijn D.N.A. Structuur

Hoe kan het dat mijn DNA aangetast wordt? Vanuit mijn levensvisie: oud Katholiek/Christen, staat deze manier van zenden haaks op mijn overtuiging.

Immers:

In de bijbel werd het teken van het beest al beschreven, dit lijkt er verdacht veel op, zeker wanneer je de media volgt en je al een chip implantatie ziet: iets dat duizenden jaren geleden al werd voorspeld.

Wat wanneer er, gewild of ongewild, opzettelijk of niet opzettelijk, veranderingen toegebracht worden aan het menselijke DNA. het brein, de gedachten, de mentale staat, de toerekeningsvatbaarheid, de intelligentie, de cognitieve eigenschappen, de DNA. structuren, die al miljoenen jaren oud zijn. Wie verzekert mij van absolute keuzevrijheid?

Niemand! Ik word in mijn keuzevrijheid en wel: om geen informatie te ontvangen die schadelijk is voor mijn gezondheid: beknot, en overmeestert.

 

Op een non sociale wijze. Ik wil niet bestraald worden!

Ik wil geen UMTS!

En toch word er door derden gezegd: Mijnheer, wat u vindt, of wilt, doet er niet toe, wij hebben geld, en wij bestralen u, met onze informatie, onze energie, en of u er wel of niet ziek van wordt, of dood aan gaat: dat zal ons een biet wezen. Wij hebben een contract en wij verdienen ons geld ermee.

 

Waarom ? Er zijn zat manieren om op een niet gevaarlijke golflengte signalen uit te zenden. Wellicht niet zo geavanceerd maar goed. Moeten we dan zonodig foto’s verzenden? Moeten we dan zonodig overal bereikbaar zijn? 10 jaar geleden had slechts een kleine groep mensen een mobiele telefoon. En dat ook nog uit ‘pure noodzaak’……hetgeen ook te betwijfelen valt.

En dat was ook nog een NMT. telefoon: analoog, veilig, en werkend op een goede golflengte.

 

Als je gaat kijken in de jaren dat er d.m.v. GSM telefonie gebruikt wordt, aan karaktereigenschappen verandert is bij de gemiddelde Nederlander, sta je met je oren te klapperen.

Ook dit is geen toeval: maar wetenschappelijk bewezen.

 

 

Waren het eerst de prachtige bloemen die in de jaren ‘70 door vredevolle jongeren op de dam in Amsterdam uitgedeeld werden, zijn het nu diezelfde jongeren die de ouderen schoorvoetend opzij duwen en uitmaken voor rotte kool. Pratend over inhoudsloze onderwerpen, manouvreren ze zich hersenloos en toneelspelend door de straten, pleinen en stations.

 

Gewapend met hun DEBIELE telefoon, markeren ze hun toch al niet te intelligente en onderlegde voetgang als hun habitat, hun privé, hun handelsmerk, hun ego, hun personificatie.

Met hun oninteressante gesprekken intimideren, hekelen, pijnigen,irriteren, manipuleren en negeren ze andere mensen.
Mobiele telefonie zorgt voor een asociaal gedrag!

Anderen iets opdringen, in welke zin dan ook Direct (gesprek) en indirect (straling) is de opzet van het hele diabolische verhaal!

 

  1. Mijn vrijheid van de mensenrechten?

Hoe kan het zijn, dat ik geen vrijwillige keuze heb? Hoe kan het zijn dat ik in deze surrogaat  sociale zorgstaat, als een stuk vuilnis behandeld word?

 

Al deze dingen spelen mee.


Buiten de fysieke en mentale aspecten, komen er de sociale, politieke, filosofische, quantum -  mechanische, en algemene aspecten bij kijken.

 

Persoonlijk, vind ik deze manier van handelen en wandelen meer lijken op de economische dictatuur, die ik 12 jaar geleden al heb voorspeld. Of zoiets als ‘Het communistisch Koninkrijk der Nederlanden”.


Stoppen met UMTS, luidt mijn devies:

STOPPEN!

 

Ik heb mijn ongerief geuit bij het gezondheidscentrum, bij haar directie.

 

Het enige antwoord dat ik kreeg, was een economisch antwoord.

De desbetreffende geneesheer/apotheker wilde niet inhoudelijk ingaan op mijn verzoek: het weghalen van de masten.

Verder melde hij, en ik citeer letterlijk: “Ik hoop stiekem dat u ongelijk hebt”………

 

Zo stiekem dat hij het openlijk heeft geuit in deze brief.

 

Als u verstandig bent, ruilt u, uw bestaande telefoon in voor een memoblock en een telefoonbeantwoorder voor thuis.

Dat spaart u een hoop geld,

Immers, men wrikt u nu al een arm uit bij het verzenden van uw telefonisch gesprek en uw sms, uw abonnement en aansluitkosten,

 

En een hoop stress. U kunt als u thuis komt rustig uw berichten afluisteren, en de personen bellen waar u op dat moment zin in hebt, en open voor staat.

 

Voorlopig voel ik me ziek, ernstig ziek. Ik kan niet meer normaal functioneren.

Wetenschappelijk gezien en met een gezond verstand redenerend is er geen andere conclusie te constateren dan dat het komt door gsm/umts/dect straling.

Aan dat laatste kan ik heel wat doen: mijn DECT telefoon gaat uit, als ik niet hoef te bellen: gebeld worden kan ik altijd op mijn normale telefoon. U weet wel zo’n ding met een draadje, voor het geval dat u het vergeten zou zijn.

 

Mijn zus haar eerste man, was zenderbouwer en ontwikkelaar bij de NOZEMA en was dus gewend met dit soort frequenties te werken.

Hij vertelde mij al: “Je kunt gegarandeerd wachten op kanker, impotentie, en allerlei andere ernstige ziektebeelden, als deze mobiele telefonie nog wat jaartjes doorgaat, straling is ziekmakend en zal met de meeste zorgvuldigheid behandeld moeten worden, en geenzins tot  algemeen goed moeten worden gebombardeerd! Mensen die niets afweten van straling, zoals de providers zelf en hun normale personeel, mogen en kunnen geen oordeel geven, vormen of maken in welke zin dan ook, om dergelijke uitspraken te doen. Het zijn verkopers, geen biologen of technici.


Nederlanders hebben boter op het hoofd.

Zodra een gesprek de serieuze kant uit gaat, is het snel gedaan met de dialoog.
Angst overheerst. Het ‘not in my backyard’ principe wordt gebombardeerd tot statement.

 

Enfin: de wetenschappelijk bewezen meetwaarden van mijn woning zijn er:

Om de waarden te vergelijken: leg ze naast de stralingsthermometer.

 

Woonkamer:       Nabij het raam 30 uW/m2

 

Woonkamer:        Zitplek:     max 10 uW/m2

 

Achterkamer:      50 uW/m2

 

Slaapkamer        175 uW/m2

 

 

U ziet het: in de kamer waar je moet rusten, en helen, wordt je het meeste ziek gemaakt.

En wel: de slaapkamer.

En nu komt het:

Wil je er met iemand over praten?

Hoedt u! Wees afstandelijk en deel deze problemen niet met iedereen.
Immers u zult worden uitgemaakt voor idioot, angstverspreider, gek, malloot, malafide nieuwsverspreider, leugenaar, geestelijk opportunist en ga zo maar door.

Wees niet verbaast als u morgen uitgemaakt wordt voor galspuwer, of uitgehoond wordt door uw familie, kennissen of vrienden.

 

Tegen hen zou ik willen zeggen: neem nog een extra potje softenon pilletjes tegelijker tijd in, wellicht slaapt u dan eens goed!

 

Nederland zonder GSM/UMTS !

Ondergetekende  bidt, vraagt en eist  om een digitaal-stralingsvrij en atmosferisch gezond Nederland!

Nederland  zal dan gegarandeerd 1. 000.000 maal  mentaal, fysiek, en sociaal gezonder worden!

 

En voor de mensen die dit onzin en geraaskal vinden:

 

Ik wens u vooral: véél intelligentie en verstand toe!