De effecten van Elektro-Magnetische Straling.!

vrijdag, 05 september 2014 - Categorie: Voorlichting

Bron: www.wanttoknow.nl/inspiratie/john-consemulder/n-intens-gesprek-over-elektro-magnetische-straling/ .
20 aug. 2014


2014 © WantToKnow/HealingSoundMovement

Aansluitend op de artikelen die we plaatsten en plaatsen over de heftig-agressieve werking van Elektro-Magnetische Straling op biologische systemen, zoals we onze eigen lichamen hebben, laten we je hier de discussie zien die Drs. John Consemulder had met een panel van deskundigen, over de effecten van deze straling. Onlangs plaatsten we nog een indringende artikel van Leda Langedijk, zelf elektro-sensitief. Dat artikel vind je HIER;
www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/dagelijkse-stralingdosis-universele-mensenrechten/ .

Dit is de inleiding die Drs. John Consemulder schreef bij dit gesprek, dat hij dus voerde met een aantal deskundigen, over de effecten van Elektro-Magnetische Straling op het menselijk lichaam en alle andere levensvormen:

“Wat is elektromagnetische straling eigenlijk? Wat zijn de risico’s van elektromagnetische velden en waarom weet het grote publiek hier weinig van? Wat zijn de biologische effecten van draadloos internet, GSM, UMTS, DECT telefoons, hoogspanningskabels? Hoe schadelijk zijn de nieuwe ontwikkelingen? Is draadloze straling mogelijk kankerverwekkend, neurotoxisch, DNA beschadigend? Wat zijn de effecten op het immuunsysteem, het hormonale systeem en het brein? Zijn er gevolgen voor de vruchtbaarheid? Worden onze kinderen extra bedreigd? Zijn er praktische oplossingen om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren of tegen te gaan? Wat is de rol van de Gezondheidsraad en de overheid?

Luister mee met de experts aan tafel:

prof. dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE.org, auteur van het boek ‘ElektroStress & Gezondheid’),
dr. Hugo Schooneveld (voormalig senior scientist Wageningen Universiteit en Research Centrum, voorzitter Stichting EHS.nl)
dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en
Hayo Bol (http://hayobol.nl/) en luister naar het afsluitende panelgesprek met het publiek..
Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken altijd de mogelijkheid om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten, tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.”

Dit stond reeds op StopUMTS, maar nogmaals, zie bovenstaande link voor de video en zie ook:
Voorlichting/8289/video_s_michiel_haas%3B_voorlichting_emv_en_drie_andere_video_s .Lees verder in de categorie Voorlichting | Terug naar homepage | Lees de introductie