StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
03/10/18LED: Onderzoek naar LED-v
01/10/18Voorlichting voor wie nie
Artikelen
12/10/18THE PHYSIOLOGICAL AND ENV
01/10/18Expert waarschuwt voor on
01/10/18Relatie tussen hoogspanni
27/09/18De strijd om erkenning va
27/09/18Scientists find that hund
26/09/18Ehemaliges ICNIRP-Mitglie
Berichten Nederland
15/10/18Met 5G fors meer antenne-
13/10/18Raad Lingewaal niet akkoo
10/10/18Elektrostress - Milieuaa
09/10/18Mobiele telefoon verboden
09/10/18Schiphol gaat in de lucht
Berichten België
03/09/18Waar staan de UMTS (3G) e
23/07/18Brusselse overheid tekent
Berichten Internationaal
10/10/18Cuba: Microwave Weapons A
09/10/18Call for Truly Protectiv
01/10/18FCC’s Unconstitutional
25/09/18Informed Parents are With
Ervaringen | Appellen/oproepen
01/10/18Dilemma? Baantje met stra
01/10/1827 jaar, elektrosensitief
19/09/18UK Woman Detained At Ment
Onderzoeken
10/10/18Diplomats' Mystery Illnes
06/10/18Low-intensity EMF induce
28/09/18Variation in temporal rel
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/09/18Juridisch café VVM over
25/09/18WMO: Succesvolle praktijk
07/09/18Avaaz wint van Monsanto
Oproepen
22/10/18Op maandag 22 oktober wor
15/10/18Lezing “(Geen) Wifi op
10/10/18Uitnodiging thema avond '
Folders
10/09/18Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
12/10/18Geplaatst in Eindhovens D
02/10/18St. EHS brief naar Tweede
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: goede werkgever    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: goede werkgever
zondag, 12 oktober 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Graag ondersteun ik de actie voor witte zones on Nederland.

Ik heb al een jaar of zeven last van straling. Ik heb echter geen woonplek in Nederland kunnen vinden waar geen straling is.
Ik heb nog steeds wel een baan, omdat mijn werkgever de dect heeft verwijderd, en de wifi heeft geweerd.
Vaak ben ik liever op mijn werk dan thuis. Vooral ´s nachts als ik niet kan slapen door de wifi, mobieltjes en smartphones van de buren.
Mijn ervaring is dat het door anderen, zoals de buren, niet in te voelen is hoe het is als je er niet tegen kunt.
Daarom zou juist de overheid hierin een rol moeten vervullen, en moeten staan op gedegen onderzoek met als vertrekpunt de ervaringen van stralingsgevoelige mensen.
Tot zolang dit niet gebeurd is, zouden stralingsgevoelige mensen in staat moeten worden gesteld om gewoon normaal te kunnen wonen en leven.
Witte zones instellen zou haalbaar moeten zijn.

H.B.
(naam bij redactie bekend)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer