StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
03/10/18LED: Onderzoek naar LED-v
01/10/18Voorlichting voor wie nie
Artikelen
12/10/18THE PHYSIOLOGICAL AND ENV
01/10/18Expert waarschuwt voor on
01/10/18Relatie tussen hoogspanni
27/09/18De strijd om erkenning va
27/09/18Scientists find that hund
26/09/18Ehemaliges ICNIRP-Mitglie
Berichten Nederland
15/10/18Met 5G fors meer antenne-
13/10/18Raad Lingewaal niet akkoo
10/10/18Elektrostress - Milieuaa
09/10/18Mobiele telefoon verboden
09/10/18Schiphol gaat in de lucht
Berichten België
03/09/18Waar staan de UMTS (3G) e
23/07/18Brusselse overheid tekent
Berichten Internationaal
10/10/18Cuba: Microwave Weapons A
09/10/18Call for Truly Protectiv
01/10/18FCC’s Unconstitutional
25/09/18Informed Parents are With
Ervaringen | Appellen/oproepen
01/10/18Dilemma? Baantje met stra
01/10/1827 jaar, elektrosensitief
19/09/18UK Woman Detained At Ment
Onderzoeken
10/10/18Diplomats' Mystery Illnes
06/10/18Low-intensity EMF induce
28/09/18Variation in temporal rel
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/09/18Juridisch café VVM over
25/09/18WMO: Succesvolle praktijk
07/09/18Avaaz wint van Monsanto
Oproepen
22/10/18Op maandag 22 oktober wor
15/10/18Lezing “(Geen) Wifi op
10/10/18Uitnodiging thema avond '
Folders
10/09/18Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
12/10/18Geplaatst in Eindhovens D
02/10/18St. EHS brief naar Tweede
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal
woensdag, 28 mei 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: lezer van StopUMTS
28 mei 2014


Beste L..... ,

Sorry dat het zo lang heeft geduurd.

................................

Een andere situatie; Omdat mijn elektriciteitsmeter verschrikkelijke herrie maakte heb ik na lang discussiëren en meerdere bezoeken van energiebedrijf en netwerkbeheerder en nadat ik telkens mijn verhaal over EHS deed, een andere meter gekregen.

Op mijn nadrukkelijk vermelden van het probleem en dat ik geen slimme meter geplaatst wilde hebben, kreeg ik een, je raad het al, slimme meter.
Ik moest het eerst maar proberen. Omdat ze mij al meerdere malen hadden laten weten dat dit een raar verhaal is en er niets anders mogelijk is dan een slimme meter, voelde ik mij behoorlijk onder druk gezet!
Ongeveer een uur na het plaatsen van de meter voelde ik dat er een stoorzender aanwezig was en dat resulteerde in het krijgen van vreselijke hoofdpijn en misselijkheid en duizeligheid.

Omdat, hoe langer ik thuis bleef, hoe erger het werd, ben ik de verdere dag naar buiten gegaan en die nacht in het huis van een vriendin gaan slapen. Gelukkig werden de klachten vrij snel minder.
Echter, toen ik de volgende dag, in de hoop dat mijn klachten over waren terug kwam, kwamen ook de klachten terug en kreeg ik ook last van hartritmestoornissen. Ik wist mij van ellende geen raad, ik kan al regelmatig niet thuis zijn vanwege alle omliggende masten, maar nu was alles vele malen heftiger.
Ik ben die dag de hele dag aan het bellen geweest met de bedrijven Eneco en Stedin. Toen bij hen blijkbaar duidelijk was dat het menens was en `ik dreigde met afsluiting` van mijn kant`, werd mij verteld dat zij de oude meters nog in het depot bewaarden. Ik zou een oude gereviseerde analoge meter krijgen!!
De monteur die hem, de volgende dag pas, kwam plaatsen, vond het vreemd zo'n oude meter te moeten aansluiten in plaats van, zoals hij tegenwoordig altijd deed, een slimme meter.
Hij vroeg: ''U heeft zeker last van de straling hè''.
Waarop ik vroeg of hij dit vaker tegenkwam. Dat was zeker het geval volgens hem.

Omdat dit verhaal anderen kan helpen mag het, anoniem wel worden geplaatst.

Met vriendelijke groet,
W.
(naam bij de redactie bekend)

En hier kwam nog een ervaringsverhaal op:

W moet gewoon zijn hakken in het zand zetten en een domme meter eisen.
Ik heb dit 2 keer meegemaakt ,

de eerste bij mijzelf, de monteur had die niet bij zich, poppetje weggestuurd met de mededeling dat hij die gewoon bij zich hoort te hebben, 2 minuten later ging de bel hij had er toch nog een gevonden in de auto, ja ja .

2de keer bij een vrouw waar ik wat mantelzorg doe,daar stonden ze met zo`n meter voor de deur.
Gelukkig belt ze mij als ze iets niet snapt.
Precies de zelfde K smoes als bij mij, haar de opdracht gegeven de man weg te sturen, waarna ook hij terug kwam met de l*l smoes ik heb er nog een gevonden.

op je strepen staan dus.

Groeten ,
M.
(naam eveneens bekend bij de redactie)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer