StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
03/10/18LED: Onderzoek naar LED-v
01/10/18Voorlichting voor wie nie
Artikelen
19/10/18Prof. Pall's Response to
18/10/18USA: Greenbank, het dorp
12/10/18THE PHYSIOLOGICAL AND ENV
10/10/18COMPILATIE: Maatregelen v
01/10/18Expert waarschuwt voor on
01/10/18Relatie tussen hoogspanni
Berichten Nederland
20/10/18Stadspartij Den Helder be
15/10/18Met 5G fors meer antenne-
13/10/18Raad Lingewaal niet akkoo
10/10/18Elektrostress - Milieuaa
09/10/18Mobiele telefoon verboden
Berichten België
03/09/18Waar staan de UMTS (3G) e
23/07/18Brusselse overheid tekent
Berichten Internationaal
19/10/18The 'Phonegate Scandal' m
10/10/18COMPILATION of measures t
10/10/18Cuba: Microwave Weapons A
09/10/18Call for Truly Protectiv
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/10/18Ziek door straling, RTL l
01/10/18Dilemma? Baantje met stra
01/10/1827 jaar, elektrosensitief
Onderzoeken
10/10/18Diplomats' Mystery Illnes
06/10/18Low-intensity EMF induce
28/09/18Variation in temporal rel
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/09/18Juridisch café VVM over
25/09/18WMO: Succesvolle praktijk
07/09/18Avaaz wint van Monsanto
Oproepen
22/10/18Op maandag 22 oktober wor
17/10/18Gezocht: deelnemers aan k
15/10/18Lezing “(Geen) Wifi op
Folders
10/09/18Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
12/10/18Geplaatst in Eindhovens D
02/10/18St. EHS brief naar Tweede
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal: 'familie verloren door zendmasten'    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal: 'familie verloren door zendmasten'
zaterdag, 05 april 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


4 april 2014

Een schrijnend verhaal, maar bepaald niet uniek, maar er komen steeds meer van dit soort verhalen waarin families en buurten het slachtoffer zijn. De sterke toename van klachten na installatie van 4G is iets wat ook vele andere lezers van StopUMTS ervaren hebben.

Hallo Leendert,

Dit artikel heb ik gescand en bijgevoegd. Het is allemaal zo gemeen. Onwetende burgers trappen hier gewoon in. Iedereen denkt dat ze goed bezig zijn.......Alles gaat onder de noemer van duurzaam/spaarzaam (bv de spaarlamp).

Ik durf te stellen dat ik familie ben verloren door de masten. Mijn zwager, hartproblemen, korte tijd later hartstilstand en overleden. Tegenwoordig ga ik kijken en ja hoor kort daarvoor een mast geplaatst op korte afstand. Mijn nicht haar man hartstilstand, ik ga kijken en ja hoor kort daarvoor mast geplaatst op korte afstand.
Hier, bij de ijsbaan ging op 10 Oktober 2014, 4G erop, ik fietste toevallig langs en spreek de UMTS bouwers erop aan. Gelijk naar mijn huisarts gefietst en doorgegeven dat er 4G op is gegaan, zodat ze oorzaak gevolg kan linken. 's Avonds kon ik niet uit mijn stoel komen en met moeite en pijn kon ik nog lopen. Ik heb oa mijn dosis vit E verdubbeld en gelukkig gaat het lopen weer goed. De volgende ochtend werd ik gebeld door mijn schoonzus (woont vlak onder de mast), haar man had een hartinfarct gehad maar had het overleefd en lag in het ziekenhuis (met wifi !! ).
Hier slapen we nu in een kooi van Faraday en zelfs dat is niet afdoende.
Mijn naaste buurvrouw ( haar schoonzus is overleden na een hersenbloeding : woonde ook dicht bij de ijsbaan ) is in December getroffen door een hersenbloeding, men ontdekte dat een deel van haar hersens was afgestorven. Ze heeft nog alle geluk gehad en kan weer praten en is wonderwel goed hersteld.

De 4G van de tv toren heb ik mijn hersenpan in voelen komen vorig jaar (2013) met de pasen : 2 nachten had ik een geweldige nacht gehad, het was stil in mijn hoofd ( hij was blijkbaar uit vanwege werkzaamheden) de 3de nacht voelde ik hem letterlijk mijn hersenpan binnenkomen. Ik ben de gemeente gaan belllen. Die werd boos op mij en gaven mij het telefoonnnr van de eigenaar van de tv.toren. Dat gebeld. Waar of ik last van had, van de straling of van geluid...... ik zei allebei het is een gepulste RF (en hem verteld dat straling cumulatief is. ) Wanneer of de klachten waren begonnen, In November de hoge piep en pijnen en ik vertelde bovenstaande. Hij viel stil en zei : ik doe niks illegaals. Ik zei hem dat het ook zijn geliefden gaat treffen. Hij doet het voor zijn inkomen....... net als al die UMTS bouwers

Vriendelijke groet,
(naam bij de redactie bekend)

Het artikel waar sprake van is gaat over een goedkoop aanbod van slimme meters, maar dat kon ik niet kopiëren.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer