StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
17/05/18Slimme meter: overheidsre
02/05/18Wet kwaliteit, klachten e
Artikelen
24/05/18Cell Phones as Cigarettes
22/05/18Electromagnetic radiation
22/05/18Selected studies on elect
19/05/18Planetary Emergency
15/05/18Pall letter to California
14/05/185G - Advantages - Disadva
Berichten Nederland
23/05/18WiFi-vrije school Meander
22/05/18Mobiele telefoons veroorz
22/05/18'Met de huidige insectens
17/05/18Slimme meter: Energie bes
17/05/18LTE in april goed voor 39
Berichten België
10/05/18Persbericht: Parlementsle
03/05/18Wallonië ziet af van gro
Berichten Internationaal
21/05/18USA: Kalispell School Boa
18/05/18Geschiedenis van de ontwi
11/05/18Cyprus: Derde video om de
05/05/18COMPILATION of measures t
Ervaringen | Appellen/oproepen
23/05/18Energieverbruik 2 keer zo
29/04/18Huismeting bij een famili
25/04/185 GHz WiFi en hoofdpijn:
Onderzoeken
19/05/18The Effect of the Mret Wa
10/05/18Mathematical Structure fo
10/05/18Exposure of Insects to Ra
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
02/03/18Formal Complaint to the E
26/02/185G From Space & Santa Fe
Oproepen
24/05/18Lezing in Westerhoven: Sm
25/04/18Workshop: EHS en omgaan m
19/04/18Lezing: Smartphones, WiFi
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
23/05/18Mail naar Brandpunt over
04/05/18Ingezonden brief (mail) n
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam
woensdag, 26 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Amsterdam 19 maart 2014

Geachte heer Vriens,

Via Maria van Tongeren werd ik attent gemaakt op de site stopumts.nl en mijn verhalingsverhaal op te sturen.
Sinds drie jaar ben ik elektrohypersensitief en lid van de stichting EHS.
Heb van alles geprobeerd om van de bromzoem door mijn hoofd en trillingen door mijn lijf af te komen (technisch en alternatief)
Biologisch onderzoek: hersenscan – bloed – EEG en oorarts; geen afwijkingen gevonden. Op verzoek van de huisarts van het Riagg - een keer geweest: mevrouw is niet gek.
Woon al sinds 1985 in dezelfde (Atelier)woning in Amsterdam Oost in de buurt van spoorweg en verkeersweg – nooit last van gehad en drie jaar geleden begon ik trillingen door de vloer te voelen door lijf en hoofd (blauwe plekken gevoel) en vooral in bed extreem last op hoofd en ook hartkloppingen
Er staat een UMTS mast op het bejaardentehuis (sick) in de gemeenschappelijke binnentuin, die hoog bij mij binnen straalt – heb de ramen afgeschermd met gaas. Nu i.p.v vijf lichtjes drie (op de meter) maar ik voel het nog steeds trillen. Met (kabel)radio en tv aan een resonerende brom door de muur extra.
Via de Stichting Laagfrequent geluid kreeg ik een cd met witte ruis toegestuurd (Universiteit Groningen) en aangepaste oordoppen. Het energetisch geluid gaat er dwars doorheen – helpt helemaal niet.
In het boek van Gabriel Visser ‘De schaduwzijde van draadloze communicatie’ las ik dat vooral WiFi het geluid versterkt – al die frequenties door elkaar heen!
Bij de pinautomaat voel ik trilling - in de tram voel ik steken door mijn hoofd van de mobielverslaafden; na een half uurtje internetten in de bibliotheek een tintelende hand – Autogeronk en motoren hoor je in het park doorronken.
Mijn internet pc en ecodect het huis uit gedaan en nog last van de WiFi van de buren uit de omliggende flats.
Slapeloosheid, stress en evenwichtsstoornis bij mensen met WiFi in huis.
Prorail – de Gemeente – de GGD – de woningbouw – de pers. Ze doen niets
De providers hebben zich ingedekt voor schadeclaims. Lang leve de commercie en arme kinderen.

Dit is mijn verhaal
Vriendelijke groet van Elly Holzhaus
Pontanusstraat 26
1093 RZ Amsterdam


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer