StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
03/10/18LED: Onderzoek naar LED-v
01/10/18Voorlichting voor wie nie
Artikelen
19/10/18Prof. Pall's Response to
18/10/18USA: Greenbank, het dorp
12/10/18THE PHYSIOLOGICAL AND ENV
10/10/18COMPILATIE: Maatregelen v
01/10/18Expert waarschuwt voor on
01/10/18Relatie tussen hoogspanni
Berichten Nederland
20/10/18Stadspartij Den Helder be
15/10/18Met 5G fors meer antenne-
13/10/18Raad Lingewaal niet akkoo
10/10/18Elektrostress - Milieuaa
09/10/18Mobiele telefoon verboden
Berichten België
03/09/18Waar staan de UMTS (3G) e
23/07/18Brusselse overheid tekent
Berichten Internationaal
21/10/18China bans mobile phones
19/10/18The 'Phonegate Scandal' m
10/10/18COMPILATION of measures t
10/10/18Cuba: Microwave Weapons A
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/10/18Ziek door straling, RTL l
01/10/18Dilemma? Baantje met stra
01/10/1827 jaar, elektrosensitief
Onderzoeken
10/10/18Diplomats' Mystery Illnes
06/10/18Low-intensity EMF induce
28/09/18Variation in temporal rel
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
21/10/18Reconnu victime d’un ac
27/09/18Juridisch café VVM over
25/09/18WMO: Succesvolle praktijk
Oproepen
22/10/18Op maandag 22 oktober wor
17/10/18Gezocht: deelnemers aan k
15/10/18Lezing “(Geen) Wifi op
Folders
10/09/18Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
12/10/18Geplaatst in Eindhovens D
02/10/18St. EHS brief naar Tweede
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een positief ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een positief ervaringsverhaal
vrijdag, 21 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .
21 maart 2014


En hoe vaak komt zo iemand met de verkeerde diagnose in de verkeerde handen terecht... Even haar zelfgeschreven verhaal delen.

Ik ben sinds kort onder behandeling met shiatsu therapie bij Marloes van Mensvoort.

De klachten waarvoor ik kwam waren slecht slapen, duizeligheid, concentratieproblemen, diverse pijnklachten, vermoeidheid en druk op mijn ogen.

Na de tweede fijne shiatsu behandeling waarin ik steeds beter kon ontspannen attendeerde mijn therapeute mij op het stralingsgevaar van draadloze apparaten in huis zoals draadloze huistelefoon, draadloze router en mobiele telefoon.

Bij ons stond de draadloze router op de slaapkamer. Realiseerde me dat ik hier nu twee jaar woon en in deze twee jaar zijn mijn klachten sinds de plaatsing van de router begonnen en versterkt.
We hebben op advies van Marloes gelijk de router verplaatst van slaapkamer naar de woonkamer en onze volgende stap zal zijn hier een tijdschakeling er tussen te zetten om de router
's nachts uit te schakelen.
We hebben nu ook onze draadloze Dect telefoon vervangen voor een vaste telefoon en mobiele telefoons worden op tijd uit gezet.

Nu drie weken later is het resultaat werkelijk verbluffend! Iedere dag voel ik dat het steeds beter gaat en de klachten nemen nog steeds meer af.
Mijn nachtrust is met de dag beter geworden en duizeligheid is totaal verdwenen net als mijn goede concentratie welke ineens wel weer werkt.
Ik schrik er wel wat van, want het is echt erg duidelijk dat het grootste deel van deze klachten met de stralingsbronnen te maken hadden..!! en hoeveel mensen realiseren zich vast niet hoeveel negatieve stralingen er door draadloze apparaten vrij komen en wat het met je gezondheid kan doen zonder dat je het weet.

Ik voel door onze veranderingen in ieder geval weer een heel stuk beter en zit eindelijk weer goed in mijn vel.
Ik ben bijzonder blij met dit advies.

Monique van Bree

Een duidelijk herkenbaar verhaal.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer