StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
17/05/18Slimme meter: overheidsre
02/05/18Wet kwaliteit, klachten e
Artikelen
24/05/18Cell Phones as Cigarettes
22/05/18Electromagnetic radiation
22/05/18Selected studies on elect
19/05/18Planetary Emergency
15/05/18Pall letter to California
14/05/185G - Advantages - Disadva
Berichten Nederland
23/05/18WiFi-vrije school Meander
22/05/18Mobiele telefoons veroorz
22/05/18'Met de huidige insectens
17/05/18Slimme meter: Energie bes
17/05/18LTE in april goed voor 39
Berichten België
10/05/18Persbericht: Parlementsle
03/05/18Wallonië ziet af van gro
Berichten Internationaal
21/05/18USA: Kalispell School Boa
18/05/18Geschiedenis van de ontwi
11/05/18Cyprus: Derde video om de
05/05/18COMPILATION of measures t
Ervaringen | Appellen/oproepen
23/05/18Energieverbruik 2 keer zo
29/04/18Huismeting bij een famili
25/04/185 GHz WiFi en hoofdpijn:
Onderzoeken
19/05/18The Effect of the Mret Wa
10/05/18Mathematical Structure fo
10/05/18Exposure of Insects to Ra
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
02/03/18Formal Complaint to the E
26/02/185G From Space & Santa Fe
Oproepen
24/05/18Lezing in Westerhoven: Sm
25/04/18Workshop: EHS en omgaan m
19/04/18Lezing: Smartphones, WiFi
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
23/05/18Mail naar Brandpunt over
04/05/18Ingezonden brief (mail) n
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een positief ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een positief ervaringsverhaal
vrijdag, 21 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .
21 maart 2014


En hoe vaak komt zo iemand met de verkeerde diagnose in de verkeerde handen terecht... Even haar zelfgeschreven verhaal delen.

Ik ben sinds kort onder behandeling met shiatsu therapie bij Marloes van Mensvoort.

De klachten waarvoor ik kwam waren slecht slapen, duizeligheid, concentratieproblemen, diverse pijnklachten, vermoeidheid en druk op mijn ogen.

Na de tweede fijne shiatsu behandeling waarin ik steeds beter kon ontspannen attendeerde mijn therapeute mij op het stralingsgevaar van draadloze apparaten in huis zoals draadloze huistelefoon, draadloze router en mobiele telefoon.

Bij ons stond de draadloze router op de slaapkamer. Realiseerde me dat ik hier nu twee jaar woon en in deze twee jaar zijn mijn klachten sinds de plaatsing van de router begonnen en versterkt.
We hebben op advies van Marloes gelijk de router verplaatst van slaapkamer naar de woonkamer en onze volgende stap zal zijn hier een tijdschakeling er tussen te zetten om de router
's nachts uit te schakelen.
We hebben nu ook onze draadloze Dect telefoon vervangen voor een vaste telefoon en mobiele telefoons worden op tijd uit gezet.

Nu drie weken later is het resultaat werkelijk verbluffend! Iedere dag voel ik dat het steeds beter gaat en de klachten nemen nog steeds meer af.
Mijn nachtrust is met de dag beter geworden en duizeligheid is totaal verdwenen net als mijn goede concentratie welke ineens wel weer werkt.
Ik schrik er wel wat van, want het is echt erg duidelijk dat het grootste deel van deze klachten met de stralingsbronnen te maken hadden..!! en hoeveel mensen realiseren zich vast niet hoeveel negatieve stralingen er door draadloze apparaten vrij komen en wat het met je gezondheid kan doen zonder dat je het weet.

Ik voel door onze veranderingen in ieder geval weer een heel stuk beter en zit eindelijk weer goed in mijn vel.
Ik ben bijzonder blij met dit advies.

Monique van Bree

Een duidelijk herkenbaar verhaal.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer