StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
03/10/18LED: Onderzoek naar LED-v
01/10/18Voorlichting voor wie nie
Artikelen
19/10/18Prof. Pall's Response to
18/10/18USA: Greenbank, het dorp
12/10/18THE PHYSIOLOGICAL AND ENV
10/10/18COMPILATIE: Maatregelen v
01/10/18Expert waarschuwt voor on
01/10/18Relatie tussen hoogspanni
Berichten Nederland
20/10/18Stadspartij Den Helder be
15/10/18Met 5G fors meer antenne-
13/10/18Raad Lingewaal niet akkoo
10/10/18Elektrostress - Milieuaa
09/10/18Mobiele telefoon verboden
Berichten België
03/09/18Waar staan de UMTS (3G) e
23/07/18Brusselse overheid tekent
Berichten Internationaal
21/10/18China bans mobile phones
19/10/18The 'Phonegate Scandal' m
10/10/18COMPILATION of measures t
10/10/18Cuba: Microwave Weapons A
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/10/18Ziek door straling, RTL l
01/10/18Dilemma? Baantje met stra
01/10/1827 jaar, elektrosensitief
Onderzoeken
10/10/18Diplomats' Mystery Illnes
06/10/18Low-intensity EMF induce
28/09/18Variation in temporal rel
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
21/10/18Reconnu victime d’un ac
27/09/18Juridisch café VVM over
25/09/18WMO: Succesvolle praktijk
Oproepen
22/10/18Op maandag 22 oktober wor
17/10/18Gezocht: deelnemers aan k
15/10/18Lezing “(Geen) Wifi op
Folders
10/09/18Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
12/10/18Geplaatst in Eindhovens D
02/10/18St. EHS brief naar Tweede
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden
vrijdag, 07 juni 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


7 juni 2013

Naar aanleiding van dit artikel:
Artikelen/7493/gezondheidsraad_geen_duidelijk_bewijs_voor_verband_tussen_hersentumoren_en_langjarig_mobiel_bellen . :

Waar de Nederlandse gezondheidsraad eens werk van moet maken is dit:

Wij worden vandaag de dag stiekem aan van alles blootgesteld zonder te beseffen wat dat met ons doet.
Er zou eens moeten worden gesproken met goede woonbiologen om in kaart te brengen wat er zoals speelt.
Iedereen heeft het over zijn eigen product wat net aan de maximale grens van beïnvloeden leunt.
Maar waar niet of nauwelijks naar gekeken wordt is wat de gemiddelde Nederlander in huis heeft.
Wat voor meerwaarden zou dat hebben voor veel Nederlanders.

Neem nu mijzelf. Ik schijn dus extra overgevoelig te zijn voor gepulste
elektromagnetische velden.
Het medische systeem in Nederland weet van toeten of blazen!
Dus kunnen zei mij niet verklaren wat de oorzaak hiervan is.
Tussen mijn oren zit het in ieder geval niet. (DSM IV 100)

Bij onderzoeken is gezien dat mijn bloed sterk reageert op deze radio golven. Al na 6 minuten. Na 30 minuten ziet dat eruit als van iemand met kanker onder de leden.

Ik ben er omdat je er met het medische systeem niet uitkomt zelf aan de gang gegaan. En gelukkig heb ik verstand van radiogolven en electronica.
En heb mijn woning verbouwd met als gevolg een stralingsreductie van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,4 uW/m2 in mijn slaapkamer.
En van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,7 in de rest van mijn woning.

Daarvoor was ik niet in staat te werken. Nu doe ik dat na deze renovatie van de woning (2006) sinds 2010 weer. Eerst aantal uren per dag. En nu weer volledig. En soms wel 60 uren in de week.

Ik noem voor de verbouwing Fase A en na de verbouwing fase B
Ik kom heel veel mensen tegen in Nederland die in fase A rond lopen en zich geen raad meer weten.
Want met het medische systeem die hier niets van begrijpt komen ze er niet uit.
Terwijl het probleem zo simpel is, en de oplossing nog simpeler.

Dit is de schuld van de Nederlandse gezondheidsraad.

Daar zitten mensen die het moeten weten, en de Nederlandse bevolking CQ regering moeten voorlichten.

Zoniet! Moeten deze mensen die zelf een bedrijf hebben in de telecom sector opstappen.
En moeten er neutrale mensen voor in de plaats komen.

Vriendelijke groeten,
naam bij de redactie bekend


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer