Enschede: Stralingsslachtoffer ten einde raad.

zondag, 06 februari 2011 - Categorie: Verhalen

De redactie van Stopumts ontving de onderstaande brief van een radeloze man, overgevoelig voor elektrosmog en draadloze technologie:

---------------------------------------------------------------------

Ik ben al jaren aan het stoeien met mijn gezondheid en er zijn geen duidelijke oorzaken voor te vinden.. Het is begonnen met hoofdpijn en slaapproblemen . En een erg gestrest gevoel wat nooit lijkt te verdwijnen 2008. Reumatische gewrichtsklachten in mijn handen en voeten.
Zenuwpijnen, tintelingen en een dood gevoel in mijn rechterhand. Diverse ontstekingen, waterpokken.

Daarna kwamen de piepen in mijn oren, lichen planus eind van de zomer 2009 in mijn mond (kaakchirurg geweest) eczeem aan mijn voeten en handen herfst 2009 (meerdere bezoeken aan de dermatoloog). Problemen met het zien door opeens hele erge eiwitten in mijn ogen winter 2009/2010.
Deze herfst krentebaard gehad en erge last gekregen van het antibiotica zalfje daar tegen. Ik woon al sinds maart 1989 in deze woning maar de klachten zijn van de laatste jaren.... Eigenlijk sinds al die zendmasten op eens daar op het dak staan.

Een boom die opeens dood gaat (winter/voorjaar 2010) naast mijn slaapkamerraam en die recht in de straling van de 3 UMTS en GSM masten op de flat aan de Jekerstraat/Fazantstraat gebouw De Jeker staat op ongeveer 150 meter van mijn flat. Mijn woonkamermuur en slaapkamermuur staan ook precies goed om maximale straling van al die masten te ontvangen.

Ook zijn er zeker twee WIFI punten op 100 meter van mijn huis.

Mijn klachten zijn duidelijk nog veel erger in de winter dan zijn alle eikenbomen die nog een beetje bescherming lijken te bieden zonder bladeren en ik ben veel meer thuis omdat het dan te koud is om veel de natuur in te gaan. Nu heb ik al weer maanden erg eczeem en allerlei ontstekingen in mijn gezicht wat ik natuurlijk heel erg vind en maakt dat ik me erg K.. voel en daardoor nog meer thuis ben maar dus ook nog zieker word...

Ik had altijd al last van 230V en ook van mijn mobiel alleen niet zo extreem als nu. Ik heb 5 jaar op 25 meter van hoogspanningsmasten gewoond, toen had ik altijd migraine en ook dat gestreste gevoel (1984-1989). Dat nare gevoel heb ik ook altijd al gehad bij het gebruik van een magnetron (die ik dus ook nooit heb gehad). Ook weet ik zeker dat ik last heb van WLAN omdat ik op mijn laatste werkplek daarbovenop moest slapen en dat lukte toen ook niet (2007).

Ik weet niet hoelang al die masten daar al staan maar ik vind het wel heel erg veel en ik woon toch wel heel erg dichtbij. Het lijkt alsof mijn lichaam niet meer kan uitrusten en niet meer kan herstellen; wonden genezen heel erg slecht en ik voel me heel erg slecht. Ik was al jaren allergisch voor pollen en sommige voeding.

Ik denk dat mijn lichaam al die ongevraagde extra straling opeens helemaal NIET MEER KAN VERDRAGEN!
Ik heb geen geld om dat te laten onderzoeken net zo als de straling te laten meten of dure verf of behang te kopen. Ik zoek werk maar dat is ook bijna onmogelijk als je iedere keer eczeem en ontstekingen in je gezicht hebt.

Ik heb nu een groot gedeelte van de slaapkamer muur ingepakt in aluminiumfolie en een heel groot gedeelte van mijn plafonds en ik voel me opeens een stuk rustiger als ik daar achter/onder ben.... Als ik voor mijn woonkamerraam sta voel ik opeens weer voor de gestreste onrust net als buiten voor mijn deur.

Als er bewezen is dat er blaadjes van bomen doodgaan van wifi wat is toegestaan vraag ik me ondertussen toch af hoeveel mensen hier ziek van moeten worden en van doodgaan voordat iemand toegeeft dat het toch niet zo heel erg gezond is.. En word er wel toezicht op gehouden hoeveel van welke masten er waar geplaatst worden... En ik vind het raar dat ik het heel erg lang niet eens wist omdat het op zo'n toren flat niet zo opvalt.. Ik heb pas op het internet ontdekt waar ze staan en hoe dicht bij dat eigenlijk is omdat ik al heel lang op zoek ben en de huisarts en specialisten en de geneesmiddelen mij niet meer gezond kunnen maken. Van de voorgeschreven zalfjes en pillen ben ik alleen nog maar zieker geworden de laatste jaren..

Ik woon in de xxxxxstraat 00 dat zijn flats met holle stenen in het plafond en mijn nieuwe bovenburen hebben ook allerlei draadloze apparaten die ze de hele nacht door gebruiken vlak boven mijn hoofd als ik in mijn bed lig; ook daar heb ik hele erge last van..

Ik ben al bijna 1 jaar lang bezig om een ander goedkoop huurhuis te vinden maar dat is heel erg lastig in Enschede. De Woonplaats wil me daar ook niet mee helpen en zegt niets te kunnen doen. Urgentie bestaat niet meer.

met vriendelijke groet,

(naam en adres bekend bij de redactie van Stopumts).Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie