Ziek en overgevoelig geworden door steeds meer zendmsten in de buurt

donderdag, 04 december 2008 - Categorie: Verhalen

Ik ben een inwoonster van Eindhoven en ook in Eindhoven (zoals in veel steden, gebieden in Nederland) staat de stad inmiddels vol met antennes: GSM, UMTS, Digitenne, C2000 en dan hebben we het nog niet over de Dect telefoons van de buren WiFi enz.

Het eerste wat ik opmerkte was dat mijn vogeltje niet meer floot, dat was in November 2006. Later heb ik op de website antenneregister.nl gekeken en toen bleek dat in mijn omgeving de eerste UMTS mast is geplaatst. Het beestje was al oud dus ik dacht dat het door de ouderdom kwam. De volgende UMTS mast werd geplaatst in maart 2007 en vanaf die tijd had ik zelf klachten: heel vaak wakker s’nachts, slecht slapen, onrustig, gestrest, moe, frequent hartritme stoornissen, het gevoel opgewarmd te worden. Zo’n gevoel van ik ben hevig aan vakantie toe. Ook begon ik last te krijgen van een geuren/chemicaliën allergie. Ik kreeg dan drukverschillen in het hoofd en sliep s’nachts nog slechter. In april 2007 kregen we te maken met een sterfgeval in de familie, dus dan denk je “zie je wel het komt van de stres”. Ondertussen hielden de klachten aan. In juni 2007 zijn we een weekje in de Ardennen geweest en daar sliep ik goed, maar was wel ontzettend moe. Eenmaal weer thuis gingen de klachten weer gewoon door en in juni 2007 werden ze nog erger. Het slapen was toen verschrikkelijk. Later bleek dat er in juni 2007 nog een UMTS mast was bijgezet. Vanaf die tijd hoorde ik s’nachts ook steeds zoemende geluiden en tonen. Vooral op het moment dat de klachten het hevigst waren hoorde ik ook die geluiden harder. Mijn conclusie was dan ook dat er buiten iets moest zijn wat mijn probleem veroorzaakte. Na hier enige tijd op gelet te hebben en buiten rond gekeken te hebben wist ik het zeker. Tot mijn schrik zag ik dat mijn woonomgeving volgebouwd was met antennes. Ik heb toen bij een kennis navraag gedaan en hij bevestigde mijn vermoeden, dat mijn klachten daar mee te maken hadden. Inmiddels zat ik op de rand van burnout en had ook al permanent koorts, voortdurend suizende oren en voelde me als een zombie met watten in mijn hoofd. Als ik in de auto zat en een UMTS antenne naderde had ik het gevoel of ik uit de auto geblazen werd. Verder was ik zo gestrest dat ik niets meer rustig kon doen.

Als onmiddellijke maatregel heb ik van die kennis een lap Aaronia stof gekregen (met 20% zilver erin) om de straling tijdens het slapen tegen te gaan. De lap stof was 3 x 3 meter en net voldoende om over een tafel te hangen. Onder de tafel heb ik toen geslapen. Mijn situatie verbeterde onmiddellijk en de koorts was ook weg. Zelf heb ik toen bij Aaronia een baldakijn besteld van 1200(!) euro om daar permanent onder te gaan slapen. Helaas duurde het 9 weken (!) voor de baldakijn geleverd werd. De voorraad was op en hij moest opnieuw gefabriceerd worden. Al die tijd sliep ik opgevouwen onder de tafel, maar ik sliep redelijk. Onnodig te zeggen dat ik s’morgens helemaal verkrampt was en niet meer kon staan omdat ik met mijn benen opgetrokken moest liggen vanwege de beperkte ruimte.

Na 9 weken kwam dus de baldakijn en was het nog een hele truck het bed zo te prepareren dat je een kooi van Faraday krijgt. Stalen platen onder het bed enz. Tot December 2007 heb ik het er goed mee kunnen doen, totdat er meer mobiele telefoons op de markt kwamen waar je mee kunt fotograferen, internetten enz. Hoe vaker men belt of de mobiel gebruikt hoe harder de UMTS masten gaan stralen. Op iedere mobiel zit namelijk een terugkoppeling naar de mast om de mast een seintje te geven dat hij aan moet blijven. Vanaf December 2007 was alleen een baldakijn niet meer voldoende. Ik heb toen ook met speciaal stof de muren afgedekt en platen beplakt met aluminiumfolie en die tegen de muur gezet. Ook hebben we in de woonkamer muren afgeschermd voor de Dect straling van de buren. Tot op heden gaat het, maar er komt steeds meer straling bij en het is eigenlijk dweilen met de kraan open. In de winter is het ook erger als de bladeren niet aan de bomen zitten.

Wat doe ik om de situatie meester te blijven:

Ik slik extra voedingssupplementen: 3000 mg vitamine C per dag voor een betere weerstand en nog 3 preparaten om het zenuwgestel zo optimaal mogelijk te houden. Laat ik er een staan, dan is dat al teveel. Verder heb ik in de auto permanent een petje op met beschermende stof om mijn hersenen te bescheremen. Dit is zeer effectief gebleken. Ook heb ik aan vrienden/familie gevraagd of ze de Dect telefoon uit willen schakelen als ik kom. Gelukkig heeft iedereen hier gunstig op gereageerd. Het is geen optie voor mij om uren aan deze straling bloot te staan, want dan heb ik weer problemen met slapen, hartritme stoornissen end. Zelf heb ik mijn mobiele telefoon, die ik overigens bijna nooit gebruikte, afgeschaft. Ook neem ik extra magnesium in om de stofwisseling laag te houden. Magnesium is een anti stress mineraal. Het lichaam verbruikt tijdens stress meer magnesium. Het lichaam reageert op de straling van antennes met stress: teveel cortisonen aanmaken end.

Als ik toch eens flink aangestraald ben “hang” ik ook wel eens aan de geleiding/aarding om de straling kwijt te raken (in de keuken heb ik een koperen buis).

Verder probeer ik op vrije dagen een uur of wat bij te slapen, zodat een slechte nacht op die manier wat gecompenseerd wordt.

In juni 2008 heb ik een computeruitdraai laten maken van mijn algehele gezondheid en daar stond letterlijk op: neurovegetatieve degeneratie. Ook was mijn weerstand van 75% naar 37% gedaald!

Inwoonster van Eindhoven

(Naam en adres bekend bij de redactie van Stopumts)Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie