Ervaring 5G in Maastricht

dinsdag, 10 september 2019 - Categorie: Verhalen

Bron: mail naar een actiegroep
9 sept. 2019

ik ben op zoek naar ondersteuning voor een acute situatie.

Sinds begin deze zomer zijn op de lantarenpalen voor ons huis aan de Aramislaan in Maastricht 5G minicellen geplaatst. 2 mincellen per lantaarn, vanuit de woon-en slaapkamers heb ik zicht op 6 lantaarnpalen = 12 minicellen totaal.

Deze zomer kon ik al niet meer in de tuin zitten, uiterst oncomfortabel gevoel (terwijl we vorig jaar uitbundig buiten gezeten hebben). Geen vogels meer, terwijl deze een nestje aan het bouwen waren in onze tuin in het voorjaar. We begrepen niet waarom.

Sinds enkele weken is het ook in huis niet meer te doen. Na de presentatie 5G in Maastricht, die iemand ons doorstuurde, viel het muntje. Jacques Prop is komen praten en meten bij ons, dat is fantastisch. Sindsdien is het alleen maar erger geworden. Dit weekeinde heb ik het gezin geevacueerd. Ze waren doodop, lagen de hele dag uitgeput, dachten dat het griep was, maar leefden direkt weer op toen ze het huis uit waren. Zelf kan ik geen kant meer op, geen internet op vluchtadres, mijn werk moet door, maar gaat niet meer, sta op instorten. WE ZIJN ONS HUIS UITGEDREVEN !!! DOOR DE OVERHEID !!!

De hele vorige week getracht om Vodafone te bewegen die dingen uit te zetten. Al is het alleen al om ons de kans te geven weg te komen hier (hoe belachelijk dat ook mag klinken, maar alles beter dan dit). Maar nee, geven niet thuis en spelen kat en muis met ons. Lijkt net het beruchte Milgram experiment uit de jaren 60 …. Ze geven niet toe dat hier in de straat geexperimenteerd, wordt, ontkenden het aanvankelijk, maar toen ik aangaf dat ik screenshots maak van alle chats, ontkennen ze ook niet meer.

Melding gedaan bij politie, maar die schuift meteen door naar de gemeente. Bovendien kan ik niet aantonen dat deze klachten door de 5G komt. Ik wordt ondertussen knettergek van die piep in mn hoofd tijdens dit typen. Vorige week al een klacht ingelegd bij de gemeente, die reageert niet. Nu een mail gestuurd naar gemeente, maar komen niet van de pot. Flyers bij de buren ingelegd.

Denk eens mee alsjeblieft, wat is de weg uit.
M.v.P.Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie