5G ervaringen of toeval?

maandag, 19 augustus 2019 - Categorie: Verhalen

Bron: e-mail van een lezer van StopUMTS
7 aug. 2019

Een raar mysterieus onaangenaam verhaal:
Er zijn plotseling 60 zwijnen op de Veluwe bij Apeldoorn omgevallen. Doodsoorzaak is onbekend.
www.gelderlander.nl/home/mysterieuze-zwijnensterfte-op-veluwe-experts-staan-voor-raadsel~ab52bf8b/
Bij autopsie op zes wilde zwijnen op de Veluwe is gebleken dat ze allemaal ontstoken amandelen hadden. Eén had er ook een long ontsteking. In Apeldoorn is recent met 5G getest.

Afgelopen week was ik met mij zoon van 16 aan het zeilen in Friesland. Hij is ook nog uitgegaan in Sneek tijdens de Sneek week. Hij begon erg te hoesten, een irritant geblaf. Ik kreeg ook een irritante kriebel in de keel tijdens de laatste dagen met zeilen. De huisarts sluit een virus uit omdat het hoesten al te lang heeft aangehouden. Het kan een bacterie zijn. Nu las ik net in een artikel dat in Friesland bij Sneek en Heeg honderden muizen dood vallen. Opvallend is dat wij veel in die buurt gezeild hebben en in beide plaatsen ook met 5G wordt getest.

Is er een verband tussen straling en ontstoken amandelen?
Zijn hier onderzoeken van bekend of naar gedaan?
Zijn de dieren onze kanariepietjes?

Na jaren in oude auto’s gereden te hebben, heb ik mij heel recent een redelijk nieuwe auto aangeschaft een Peugeot 2008 uit het jaar 2016 met een boordcomputer. De eerste rit dacht ik dat ik misschien zenuwachtig was dat ik met zo’n buikpijn reed. Hoe ik ook ademde het ging niet weg. Volgens mij ben ik niet geschikt voor deze moderne auto. Is over straling van deze boordcomputers in auto’s meer bekend?

Schrijver bij StopUMTS bekend

Antwoord StopUMTS:

Het kan allemaal met elkaar samenhangen. Wat auto's betreft er zijn meer klachten met de nieuwe modellen en wat dieren betreft er zijn ook de dode spreeuwen in Den Haag, ook daar tijdens proeven met 5G. Eén van de meetspecialisten die bij mij gewerkt heeft reed 5 jaar geleden in een dieselauto uit 1999 omdat daar de minste elektronica in zit. Ook ken ik het verhaal van vrouw uit Duitsland die na 10 min. rijden (naast haar man zittend die reed) in een nieuwe Mercedes hondsberoerd was. Hij had er geen last van. De individuele reacties van mensen zijn zeer verschillend (net zoals bij allergieën). Die boordcomputer in je auto, werkt die met draadloze verbindingen?Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie