27 jaar, elektrosensitief en hoe moet 't met de studie?

maandag, 01 oktober 2018 - Categorie: Verhalen

Bron: Facebook

Ik ben K.J., 27 jaar en ik ben zelf elektrosensitief. Tot voor kort nog studente aan de universiteit maar door constante last van straling thuis en de overbestraling van studenten in universiteiten zal dit aankomend jaar niet kunnen, hoewel ik nog maar een jaar moet voor ik mijn diploma heb.
Sinds oktober/november 2007 heb ik actief last maar ik wist pas waaraan dit lag in september 2011. Sindsdien vooral veel bijgeleerd via trial and error, helaas ten koste van mijn lichaam uiteraard. Daardoor nu toch tot een zeer problematisch niveau gesensitiseerd. De trigger bij mij was wifi in huis halen, toen nog wifi op 2,4 Ghz. Door in mijn woning ook veel te veel in contact te komen met zeer sterke laagfrequente straling ben ik ook hier gevoelig voor geworden. Vooral die laatste variant speelt me de laatste jaren enorm parten hoewel ik op wifi 2,4 nog altijd het sterkste reageer. Op 5 Ghz wifi reageer ik niet of veel minder.

Ik heb me de laatste maanden wat beziggehouden met het zoeken en volgen van groepen die informatie delen over onderzoeken rond straling, wetten rond straling en acties van burgers tegen straling. Vermoedelijk hierdoor bood FB me deze groep aan als 'mogelijk interessant'.
Ik hoop mensen te kunnen helpen hier met mijn eigen ervaringen of zelf weer bij te kunnen leren van anderen.Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie