Therapie met goed resultaat en commentaar van een andere lezer

vrijdag, 23 december 2016 - Categorie: Verhalen

Bron: e-mail van een lezer
21 dec. 2016


Dag StopUMTS,

Eerst en vooral bedankt voor de uitzonderlijk informatieve website !

Even een korte inleiding : Ik ben zelf jarenlang zwaar elektrogevoelig geweest, en ben daardoor naar het platteland moeten vluchten. Hoewel deze stralingsarme omgeving mij veel deugd deed, verbeterde de elektrogevoeligheid niet: ik kon geen stralingsbelasting meer aan zonder langdurig zwaar ziek te worden.
Na enkele jaren leerde ik Iemand kennen die volledig genezen was van zijn elektrogevoeligheid. Hij deed het voorstel om mij te brengen naar zijn therapeute (elektro-acupunctuur volgens Voll), en ik stemde ermee in. Deze therapeute is er in 2 jaar tijd in geslaagd om mijn lichamelijke toestand sterk te verbeteren.
Elektrogevoeligen hebben meestal een sterk ontregeld autonoom zenuwstelsel en zijn meestal ook ernstig overbelast door zware metalen en andere toxines. Later heb ik in België nog andere therapieën gedaan die nog verdere verbetering hebben gebracht.
Tegenwoordig voel ik mij goed, ik ben nog steeds gevoeliger dan gemiddeld voor straling, maar hier valt wel mee te leven. De overdreven gevoeligheid is weg.
De reden dat ik deze mail stuur, is om de boodschap te geven dat er nog hoop is wanneer je elektrogevoelig bent !
Spijtig genoeg beweren sommige organisaties dat elektrogevoeligheid ongeneeslijk is, en dit ondanks het feit dat er verscheidene mensen door het volgen van therapieën beter zijn geworden. Ik heb al meerdere elektrogevoeligen ontmoet die totaal ontredderd waren omdat zij de info gekregen hadden dat er niets aan te doen was.
Daarom aan alle mensen die overgevoelig zijn voor straling: er is wel hoop ! Laat je niet kisten door die pessimisten.

PS: Ik heb deze mail ook aan ''verminder elektrosmog'' gestuurd.
Groeten,
B. C.

(naam bij StopUMTS bekend)

Binnen twee dagen kwam het volgende commentaar van een andere lezer bij ons binnen. Dit plaatsen we omdat het goed is twee kanten van het verhaal te horen en omdat we zelf ook onze bedenkingen hadden vanwege het feit dat er zo weinig positieve informatie is over de evt. werking van therapieën. Zijn er meer lezers die willen reageren?

In reactie op bovenstaand ervaringsverhaal.

Uiterst dubieus zweverig verhaal waarin stellig word beweerd dat de electro gevoeligheid afgenomen is door electro-acupunctuur.
Acupunctuur is gestoeld op spirituele oosterse mythen over zogenaamde energielijnen en chakra, nooit iets van bewezen omdat het bijgeloof/hokuspokus is. Wij hebben als familie vele therapieen doorlopen met netto resultaat nul en wel gigantische onkosten. Deze mevr. beweerd dat ze naar het platteland gevlucht is omdat daar minder straling is. Is dat dan wel de realiteit in Nederland en is mevrouw zelf wel realistisch, overal is een dekkend netwerk gerealiseerd zelfs met 4G+. Op het plattenland betekend dit ook blootstellingen die miljarden malen hoger is dan 20 jaar terug.

Mevrouw kan ervaren en vinden dat zij minder last heeft door hokus pokus therapie is natuurlijk haar mening/recht. Onze ervaring en dan spreek ik in meervoud is een totaal andere. Dat deze mevrouw vervolgens adviseerd om ook maar.... langdurig exclusief geprijsde hokus pokus therapie te volgen als verlichting, komt op mij baggetelliserend/betuttelend en aanmatigend over. (misschien ben ik snel aangesproken/wantrouwend) dergelijke aanbevelingen ugh..(quatsch) is alleen goed voor diegeen die therapieen verstrekken en zeker niet voor hoogfrequent electro gevoeligen.
Electro gevoelig is natuurlijk een term die natuurlijk al geheel fout is want dan klinkt het als een ziekte. De ware term zoals Zorach Glaser hem aangeeft is microwave sickness. Man en Paard dient nauwkeurig benoemd te worden in deze zaken.

Zoals jullie zelf aangeven op de website, zijn er maar 3 mogelijkheden. En die kunnen wij beamen.

A. Bron Afschermen
B. Bron Uitschakelen
C. Buiten de bron begeven (vluchten)

Het verhaal en Rapport van Olga Sheen 'pies in the sky' is één van de meest nauwkeurige weergaven van de werkelijkheid waarmee wij geconfronteerd worden, in tegenstelling tot wat mevrouw uit het ervaringsartikel weergeeft en aanbeveelt.

Hartelijk dank.

met vr. groet,
K. B.Lees verder in de categorie Verhalen | Terug naar homepage | Lees de introductie