'Antivaccinatie-kraaiers vormen een bedreiging voor de gezondheid'

maandag, 06 september 2021 - Categorie: Reacties

Deze titel stond boven een column in het Eindhovens Dagblad van 1 september. Ik vond dit nogal ongenuanceerd en heb voor het eerst in jaren een commentaar naar de betreffende journalist en de redactie gestuurd. Hoewel dit onderwerp niet een hoofdonderwerp van deze site is wil ik er hierbij bij wijze van uitzondering toch aandacht aan besteden. Hierbij mijn commentaar.

Betreft: Antivaccinatie-kraaiers

Beste ......,

Met interesse las ik je stukje van 1 september:
'Antivaccinatie-kraaiers vormen een bedreiging voor de gezondheid'
Een suggestie om je stukje meer body te geven zou kunnen zijn om een aantal van die 'antivaccinatie-kraaiers' met naam te noemen.

Als eerste Prof. Dr. Luc Montagnier, winnaar van de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde van 2008, die hij kreeg voor de ontdekking van het HIV virus dat Aids veroorzaakt. In 2020 stelde hij dat het SARS-Cov-2 virus onmogelijk op natuurlijke wijze ontstaan kon zijn, dit op grond van de samenstelling van het genoom dat delen van het HIV virus en van het malaria virus bevat. Verdere details staan in een wetenschappelijke publicatie met Montagnier als mede auteur. Ook heeft Montagnier beargumenteerd dat de coronavirus vaccins (1) de oorzaak zijn van het ontstaan van de varianten van het virus, (2) dat de vaccins neurodegeneratieve ziekten veroorzaken en dat die generaties lang kunnen worden doorgegeven. Hij stelt onder meer:
“We’re in unknown territory and proclaim mandatory vaccines for everyone. It’s insanity. It’s vaccination insanity that I absolutely condemn.”
Duidelijker kan het niet. Voor een referentie (er zijn er meer) zie:
rairfoundation.com/nobel-laureate-luc-montagnier-warns-covid-vaccine-may-lead-to-neurodegenerative-illness-video/

Andere zogenaamde ‘antivaccinatie-kraaiers’ zijn Dr. Seneff en Dr. Nigh. Zie hun 79 pp lange overzichtsartikel:
“Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19”, in:
dpbh.nv.gov/uploadedFiles/dpbhnvgov/content/Boards/BOH/Meetings/2021/SENEFF~1.PDF
Dr. Seneff is senior onderzoeker bij MIT, enkele jaren terug geclassificeerd als beste Universiteit ter wereld (op grond van wetenschappelijke output).

Ook Prof. Dr. Wiesendanger van University of Hamburg dient genoemd te worden. Zie zijn overzicht: “Studie zum Ursprung der Coronavirus-Pandemie”:
www.researchgate.net/publication/349302406_Studie_zum_Ursprung_der_Coronavirus-Pandemie
waarin onder meer alle politieke manipulaties aan de orde komen, zoals de financiering van het “Gain of Function” onderzoek in het Wuhan Institute of Virology (WUV), waar het oorspronkelijke Covid-19 virus hoogst waarschijnlijk gemaakt en per ongeluk ontsnapt is. Nadat dit soort onderzoek (om virussen meer virulent te maken) in 2014 door de Obama regering in de USA verboden was heeft Fauci (adviseur van vele US presidenten) er persoonlijk voor gezorgd dat het WUV onderzoek in Wuhan mede door de USA gefinancierd werd.
Ik kan een verdere lange lijst van wetenschappers noemen die allen het huidige beleid van vaccineren veroordelen of hun ernstige twijfels hebben. Ik beperk me tot:

Dr. Geert Vanden Bossche, viroloog en vaccin specialist met zijn verhaal:
“Why mass vaccinaton amidst a pandemic creates an irrepressible monster” in:
37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_266039aeb27a4465988c37adec9cd1dc.pdf

Martin Kulldorff, Professor Harvard Medical School, in:
fee.org/articles/harvard-epidemiologist-says-the-case-for-covid-vaccine-passports-was-just-demolished/ , met daarin:
“Put another way, vaccinated individuals were 27 times more likely to get a symptomatic COVID infection than those with natural immunity from COVID.”

Dr. Mike Yeadon, voormalig vice president van Pfizer, die zelfs meeloopt in een protestmars tegen het coronabeleid en stelt:
“Wees niet bang voor het virus. Er zijn hele effectieve behandelingen beschikbaar.” Hij noemde onder andere hydroxychloroquine en ivermectine.

Doctors for Covid Ethics, een internationale groep van artsen, specialisten en wetenschappers die in:
doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595
protesteren tegen het huidige corona beleid.

Er is ook nog het Nederlandse Artsen Covid Collectief van ongeveer 160 artsen en specialisten die op voorzichtige wijze protesteren tegen het huidige beleid wat betreft COVID-19.
Ondertussen zijn er vele honderden wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat je je immuunsysteem kunt versterken en waaruit blijkt hoe je de overgrote meerderheid van COVID-19 patiënten zonder vaccinatie succesvol kunt behandelen. Twee daarvan met ivermectine: c19ivermectin.com/ (of ivmmeta.com/ ) en met hydroxychloroquine c19hcq.com/ . Vit D3 suppletie helpt trouwens ook: vdmeta.com/ .

Ook is het ondertussen duidelijk dat tweemaal gevaccineerden ook Covid-19 kunnen krijgen en zelf als verspreiders van het virus, c.q. het spike proteïne daarvan fungeren. Ik wou het hierbij maar laten en hoop dat je verder stopt met het diskwalificeren van mensen die op dit gebied aanzienlijk beter geïnformeerd zijn en die allen van mening zijn dat het huidige vaccinatiebeleid op dit gebied desastreus of mogelijk desastreus is.

Vriendelijke groet,
Leendert Vriens

Zo, dat was even een kort antwoord van een in dit onderwerp geïnteresseerde naar de krant. Er is natuurlijk veel meer te vertellen, maar ik vond dit zo wel genoeg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog enkele interessante toevoegingen over ivermectine, een publicatie uit 2017:
'Ivermectin: enigmatic multifaceted ‘wonder’ drug continues to surprise and exceed expectations'
www.nature.com/articles/ja201711 ,
een 'wondermiddel' wat gratis ter beschikking werd gesteld. De ontdekker, Satoshi Omura, heeft er een Nobelprijs voor gekregen.
en een publicatie uit 2014:
''Ivermectin: panacea for resource-poor communities?''
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25130507/ ,
met Omura als eerste auteur, één jaar voor hij de Nobelprijs kreeg.
Voor die Nobelprijs zie:
www.nobelprize.org/uploads/2018/06/press-29.pdf .

Wat het werk van Seneff betreft zie ook (2022):
www.authorea.com/users/455597/articles/552937-innate-immune-suppression-by-sars-cov-2-mrna-vaccinations-the-role-of-g-quadruplexes-exosomes-and-micrornas
en
artsencollectief.nl/opmerkelijke-groei-aantal-volwassenen-met-geheugenproblemen/
met een verwijzing naar een meer recent (2023) artikel van Seneff e.a.:
A Potential Role of the Spike Protein in Neurodegenerative Diseases: A Narrative Review
en
indepen.eu/verzwijg-lab-leak-benadrukte-fouchier-vanuit-het-erasmus-mc/
Verzwijg lab leak, benadrukte Fouchier vanuit het Erasmus MC
30 juli 2023
en
indepen.eu/nieuwe-feiten-duiden-op-lab-leak-wuhan-onthult-the-australian/
30 juli 2023Lees verder in de categorie Reacties | Terug naar homepage | Lees de introductie