E-mail naar Eric van Rongen (Commissie EMV van de Gezondheidsraad)

woensdag, 04 april 2018 - Categorie: Reacties

Verstuurd op 4 april 2018

Dag Eric van Rongen,

Onlangs stond in de Volkskrant het artikel ‘Zeven vragen over 5G - is de straling wel of niet gevaarlijk?’ waarin u samen met Beerlage uw zegje deed.
Ik begrijp dat je als secretaris van de commissie EMV van de Gezondheidsraad je standpunt ‘'Onder de blootstellingslimieten is er geen bewijs voor schadelijke effecten' moet verdedigen. Maar… hoe durven jullie dit te blijven beweren? Ik hoef het niet over bewijzen te hebben want die zijn er in overvloed. Alleen voor jullie heilloze baantjes?
Je hebt het boek de ‘De draadloze kooi’ van Chantal Halmans niet gelezen zeker?
Of is dat van al die mensen verbeelding? Ik weet van zeer nabij hoe ziek je kunt zijn en hoe beperkt je leven is en hoe je voortdurend op je hoede moet zijn. En hoe je leven kapot is.
En de geïnterviewden in het boek zijn echt niet de enigen, mocht je dat soms denken.

Wij kennen vele honderden die ziek zijn geworden door EMV. En dat zullen er veel meer zijn, maar omdat jullie maar blijven zeggen dat er geen risico’s zijn weten de meeste mensen niet waarom ze zich zo moe voelen, zo slecht slapen, hartritmestoringen hebben, enz. en waarom er bij medische onderzoeken geen oorzaak gevonden wordt.
Onvoorstelbaar dat jij en Beerlage en de hele Gezondheidsraad en de overheid ondanks alle berichten van mensen die ziek zijn geworden door EMV op het standpunt blijven staan dat er onder de blootstellingslimieten niets aan de hand is, ongelofelijk en schandalig.
En wat denk je van de kinderen, die al van jongs af aan, zelfs al inde moederschoot bestraald worden. Hoe zal hun toekomst zijn?

Het is misdadig wat jullie doen terwijl er al zoveel mensen het slachtoffer zijn van jullie ‘beleid’. Jullie weten wel dat er al zoveel mensen ziek zijn geworden. Maar om willens en wetens, alleen om je baantje te behouden, de relatie EMV en ziek te ontkennen is schandalig , ik heb er geen ander woord voor. Ik snap niet waarom je zelf aan dit bedrog ten koste van anderen meedoet.

Dit is moedwillig mensen ziek maken, schande! En als ik al antwoord mocht krijgen kom dan niet weer met die smoesjes aan.
Heb de moed om dat baantje op te zeggen en eerlijk over straling te zijn.
Ziek is het wat jullie doen!

Eke VriensLees verder in de categorie Reacties | Terug naar homepage | Lees de introductie