Plan voor stralingsvrij/arm ecodorp Vogezen/Elzas

donderdag, 26 mei 2016 - Categorie: Oproepen

Oproep van Eric en Els Busman
26 mei 2016

Op de grens van de Vogezen en de Elzas hebben we een locatie gevonden die geschikt is voor de opzet van een stralingsvrij/arm ecodorp dat betekent dat er ter plekke geen/slecht mobiel bereik is en alles zal gebeuren via een draad, internet , telefoon e.d. Omdat er een riviertje en bron is en een groot stuk woud met voldoende grond , in de toekomst uit te bouwen tot 10 hectare is dit ook geschikt voor zelfvoorzienend wonen.
Het betreft nu een Camping , dus de begin faciliteiten zijn er zal er gestart worden vanuit kampeersituatie( caravan, tipi yurt enz ) om tot het bouwen van ecologische bouwvormen te komen.

Het project bevind zich in de beginfase en er is een duidelijke beschikbaarheid, de bedoeling is dan ook om binnen een paar weken daar ter plekke een meeting te organiseren voor serieus geïnteresseerden , dat zal waarschijnlijk in een weekend plaatsvinden.

Mocht je bij deze meeting willen zijn dan zal ik je op de lijst zetten en adres doorgeven van deze locatie in de Vogezen . opgave hiervoor via elsvervest@live.nl .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie