Lezing: ELEKTRA, STRALING EN GEZONDHEID

zondag, 30 augustus 2015 - Categorie: Oproepen

Uitnodiging

voor het bijwonen van een presentatie over
ELEKTRA, STRALING EN GEZONDHEID
wat te doen om beïnvloeding op de gezondheid zo veel mogelijk te beperken

DOOR JACQUES DE BEEN,BOUWKUNDIG INGENIEUR EN BOUWBIOLOGISCH MEETTECHNICUS IBN

Datum: Zaterdag 12 september 2015 van 11:00 tot 13:00 uur
Plaats: Wulfshoeve, Moorselaar 69, 3862 VA Nijkerk
Kosten: Gratis, maar aanmelden is noodzakelijk
Telefoon: 033 245 77 13 of 0652 680 869

De meeste mensen gaan er nog steeds van uit, dat elektra, elektromagnetische velden en hoogfrequente straling van onze huishoudelijke apparaten en draadloze toepassingen, zoals DECT telefoon, WiFi, magnetron, Babyphone, Smartphone, slimme meter en dergelijke, weinig of geen effect op ons hebben.
De meesten van ons merken de effecten ook (nog?) niet en gaan er daarom vanuit dat elektromagnetische velden en hoogfrequente straling geen impact kunnen hebben op ons welbevinden en op onze gezondheid.

Wie de effecten wel al dan niet metéén ervaart, komt in een moeilijke situatie terecht omdat hij of zij door de omgeving meestal niet serieus wordt genomen. Maar weinig artsen zijn op de hoogte van de schade die deze elektrosmog aan onze gezondheid kan toe brengen. Bij de overheid kun je met je klacht vaak al helemaal niet terecht.

Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk wil ik u kennis laten maken met een, voor velen, onbekende wereld en krijgt u praktische tips en achtergrondinformatie mee; om uw leven of werkomgeving gezonder te maken.

Ik heb ruim 29 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur en ben sinds 2013 gecertificeerd Baubiologischer Messtechniker IBN.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie