Lezing in Breda op 16 april

vrijdag, 10 april 2015 - Categorie: Oproepen

De lezing gaat niet alleen over EMV / RF straling, maar een belangrijk deel gaat over toxische belastingen, die meerdere oorzaken kunnen hebben, en over ontgiften en dat is ook voor elektrogevoelige personen van belang.

Radioactiviteit, bedreiging of kans voor een versnelde evolutie van de mensheid?


Lezing op 16 april door Anjes Heg, Homeopathisch Arts te Oosterhout

Als gevolg van een optelsom van de ramp in Tsjernobyl (1986), waarbij een groot deel van de fall-out in West-Europa terecht kwam, en Fukushima (2011) hebben we in de loop van jaren radioactieve metalen opgeslagen in ons lichaam. Bij veel mensen komen daar ook nog metalen bij van soms al verwijderde amalgaamvullingen, of in de baarmoeder overgenomen van de moeder als zij veel vullingen had. Als je niks doet blijven de (radioactieve) metalen grotendeels in het lichaam met een scala aan gevolgen. Minstens zo belangrijk als de toegenomen kankerneiging zijn de verstoringen in het immuunsysteem die het gevolg kunnen zijn. Opgelopen trauma’s of infecties neigen ertoe chronisch te worden, bv. de ziekte van Lyme kan vaak pas volledig genezen als de metalen ontgift zijn en het immuunsysteem hersteld is. Door onwetendheid en een star regeringsbeleid zijn veel tandartsen in Nederland te lang doorgegaan met het gebruiken van amalgaam en zijn de waarden voor wat is toegestaan aan stralingsbelasting (UMTS, Wifi, Mobiel, 3G, 4G) te hoog …….

“Wat weinig bekend is, is dat het goed mogelijk is om m.b.v. stenen, planten, homeopathische middelen en supplementen heel precies te ontgiften op alle stralingsbelastingen, o.a. het dragen van een bergkristal of het drinken van bergkristalwater speelt daar voor de radioactiviteit een belangrijke rol in.”

Datum: Donderdag 16 april 2015 van 19.30 tot 21.30 uur
Na afloop is tot ongeveer 22.00 uur de gelegenheid om een bij u passende bergkristal te kiezen of door mij kinesiologisch te laten testen welke op dit moment het beste is, en of dragen dan wel kristalwater drinken geschikter is voor u.

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a , Breda

Entree van de lezing is 7,50 euro, graag even van tevoren aanmelden door je naam in te spreken op het antwoordapparaat 0162-426289 ofwel door een mail te sturen naar anjesheg@gmail.com.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie