Oproep Letselschade

vrijdag, 27 februari 2015 - Categorie: Oproepen

Op verzoek plaatsen we hierbij de volgende oproep.

Dit is een oproep aan alle EHS-lotgenoten om zich bij mij te melden. Mijn naam is Olaf Vlak en ik ben voornemens een letselschade-zaak te starten tegen zowel de telecombedrijven die overal in Nederland zendmasten hebben geplaatst als de Overheid die UMTS frequenties hebben geveild, die interfereren met de menselijke psyche en de gezondheid van de mens ondermijnen. Ik heb sinds een aantal jaar ontzettend last van UMTS, heb gezondheidsschade opgelopen en zie mezelf genoodzaakt mijn land binnen niet al te lange tijd te verlaten.
Stuurt u een mail met daarin uw naam, adresgegevens, gezondheidsklachten en zo mogelijk aantoonbare bewijslast van opgelopen letselschade en/of een woningmeting naar het volgende e-mailadres; ehsletselschade@outlook.com , zodat ik een letselschadezaak kan starten.


Voor rechtszaken op dit gebied zie de rubriek ''juridische informatie'' op StopUMTS en de Compilatie, waarin ook enkele in andere landen gewonnen rechtszaken vermeld zijn:
Artikelen/7294/redir .
Tevens van belang zijn de verwijzingen in de Compilatie naar verzekeringsmaatschappijen die (toekomstige) schade veroorzaakt door EMV niet verzekeren, zie ook:
Juridische%20Informatie/9072/school_boards_left_on_the_hook_for_wi-fi_injuries .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie