Camping in Drenthe, hoe lang nog?

donderdag, 18 september 2014 - Categorie: Oproepen

Ingezonden mail met verzoek

De camping waarover ik sprak, is camping De Hoge Stoep van Staatsbosbeheer in Gees, Drenthe.
De camping is bekend bij jullie en de Stichting EHS.
Vorig jaar ben ik daar een aantal malen geweest en er werd door Staatsbosbeheer gemeld dat in november 2013, de camping zou verdwijnen in de huidige vorm en dat er een zendmast en gedigitaliseerd betalingssysteem zou komen.
Ik heb bepleit dat het voor EHS-ers nog een van de weinige stralingsarme plekken in Nederland is waar men naar toe kan gaan en een uniek stukje natuur wat gekoesterd moet worden. Heb een groot stuk geschreven in het logboek van Staatsbosbeheer, over EHS, dat er een Stichting is en dat deze camping als vluchtplek genoteerd staat en een stukje op de website geschreven.
Daarnaast heb ik via de politieke partij van Mens en Spirit een oproepje gedaan en heeft Marloes van Mensfoort ook een berichtje geschreven.
Helaas heeft niemand hier gehoor aan gegeven, door de camping te bezoeken.
Gelukkig heeft men vorig jaar nog niets van dien aard ondernomen.
Dit jaar ben ik weer op de camping geweest en tot teleurstelling is er bijna niemand geweest. Staatsbosbeheer overweegt nu om alsnog hun plannen door te zetten.

Het is belangrijk dat er nog, tot 1 november open, mensen heen gaan!
Daarom had ik aan E... gevraagd of jij misschien een oproepje kunt doen op StopUMTS.

I. de W.

Een duidelijk verzoek, een camping die geschikt is voor EHS-ers, maar als er te weinig heen gaan dan komt er een zendmast.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie