Oproep en noodkreet

donderdag, 31 oktober 2013 - Categorie: Oproepen

Vandaag ontvingen we een e-mail van Karen van Loon. Haar eerdere ervaringen staan al op StopUMTS. Nu heeft ze een nieuw zeer ernstig probleem. Een zender straalt precies haar kamer in, al 4 à 8 maanden lang. De breedte van de bundel is 4 m.Nergens krijgt ze hulp. Hier haar verhaal.

OPROEP
Welk Telecombedrijf schijnt al zo'n 8 maanden (in iedere geval 4 maanden) een richtmast in gigahertz frequentie mijn kamer in. Louter en alleen mijn kamer zo nauw is de bandbreedte. Dit signaal komt uit het Noorden van de Maas af, gaat rechtstreeks over de dijk, door een Middeleeuwse toren die muren heeft van 1 meter dik (dus dat maakt 2 meter aan steen), door mijn afscherming (koolstofverf), door mijn klamboe in mijn kamer in een intensiteit die zo hoog is dat we niet kunnen meten hoe hoog want het gaat over de maximum van de meter maar het is hoger dan al het andere dat in mijn kamer komt bij elkaar en dat ik ooit heb mee gemaakt. Ik zou willen smeken dat jullie deze mast een fractie van een graad naar het Zuiden (richting Oss draaien) want deze masten mogen helemaal niet in de huizen van mensen schijnen, dat is levensgevaarlijk voor een gezond persoon al en jullie kiezen het ene huis en de ene kamer uit (in een dorp van redelijke afmetingen) van de enige elektrosensitieve in dit dorp. Ik weet dat jullie weten wat dit voor ons en mij persoonlijk betekent.

Voor dit signaal kwam, ging het redelijk met mij. Ik kreeg een infuuskuur en pillen tegen mijn 3 infecties want ik heb geen immuunsysteem en ik ging vooruit. Ik had pijnen van de elektrosensitiviteit maar met zware pijnstilling hield ik dat net vol. Er was hoop op een eigen zelfstandig leven na 27 jaar chronisch Lyme, Ehrlichiose en een longinfectie, en na 12 jaar elektrohypersensitiviteit die bij mij in ieder geval rechtstreeks gecorreleerd is aan de Lyme en mijn beschadigd immuunsysteem en zenuwstelsel. Er was hoop voor het eerst in de 3 jaar dat ik nu behandeld wordt met inmiddels 100 infusen en 100-den pillen. Ik kwam eruit dankzij de enorme inzet van mijn huisarts, een infuusteam en een Lyme-arts die hem adviseert.

Toen kwam dit signaal. Ik voelde het wel maar kon er in eerste instantie tegen. Maar 4 maanden geleden begon ik mijn eten en drinken over te geven. Mijn gewicht daalde naar 46 kilo terwijl 60 kilo mijn streefgewicht is en nu heb ik pillen nodig om mijn eten binnen te houden met zo hun eigen bijwerkingen. Ik kreeg extreme hoofdpijnen aan een kant (van het soort dat je compleet niet meer weet waar je bent) en zeer heftige tinnitus. Langzaam werd mijn beeld erger. Ik verloor de macht over mijn blaas en er kwam bloed in mijn urine en ontlasting. Sinds enkele weken word ik in de ochtend zo ziek wakker dat ik uren niet lopen kan. Mijn afweer die bij infecties alles is en die op 10% werkte onderging een grote drop naar beneden. Daardoor kreeg mijn luchtweginfectie die normaal redelijk onder de duim is de kans om te gaan woekeren. Hij kruipt nu langzaam mijn longen in en met een week of 2-3 zit die daar. Dan krijg ik een longontsteking die niet meer met antibiotica te behandelen is omdat ik resistent of allergisch ben voor alle antibiotica. Gaat mijn afweer weer omhoog dan zal dit niet gebeuren. De Lyme onderdrukt mijn afweer maar de elektrohypersensitiviteit doet dat op dit signaal nog veel meer hebben we ervaren want ook mijn andere infecties die praktisch weg waren komen weer tevoorschijn.

Dag en nacht verbrand ik op dit signaal in mijn klamboe; ik lig te gillen van de pijn en krijg duidelijke blaren die we nu ook documenteren. Verder heb ik op dit signaal al 9 keer een hartstilstand gehad van enkele seconden en diverse aritmien. Eenmaal kon ik een half uur niet bewegen. Ziekenhuis is geen optie voor een elektrosensitieve dus zo'n gebeurtenis is behoorlijk eng en het gebeurt vaker en vaker nu bijna elke avond. Ik slaap niet omdat het signaal mijn hartslag omhoog jaagt en me geagiteerd houd en ondanks sterke pijnstillers en het vluchten van kamer naar kamer in het huis (maar die zijn niet afgeschermd dus daar verbrand ik ook, inclusief mijn ogen waardoor ik aan een kant niet meer zie) kan ik nergens een plek vinden waar ik kan slapen en dus houd ik mijn 72- en 65-jarige ouders ook wakker, die inmiddels zelf ziek worden en er helemaal doorheen zitten. Tenslotte verlies ik steeds meer lichaamsfuncties, gaan mijn hormonale stelsels kapot en heb ik vreselijke problemen met het verwerken van eten en drinken dat ik juist zo hard nodig heb. Als het zo door gaat dan ga ik dood, daar is iedereen het over eens en dat wil je op je 40ste echt niet. Ik in ieder geval niet. Na 27 jaar ziekte wil ik wel eens weten hoe het voelt om gezond te zijn. En voor uw signaal in mijn leven kwam, leek het erop dat ik een kans had daarop.

En dit allemaal voor een richtmast die twee masten met elkaar zou moeten verbinden op grote afstand en die dus niet functioneert tenzij U het door ons huis heen probeert, wat ons sterk lijkt. Van een bouwbioloog heb ik vernomen dat dit soort masten niet werkt als het ook maar één obstakel tegen komt. In dit geval zijn het er dus twee, een toren en ik. Is de intensiteit daarom zo hoog omdat dat ding maar door ons heen moet omdat ons huis toevallig in de weg staat? Ik beschuldig niemand maar vraag om hulp, smeek om hulp. Telecombedrijven die hier in de buurt masten hebben ontkennen systematisch en/of spelen verstoppertje met ons. De Gemeente Oss heeft niet door hoe ernstig de situatie is en het Antennebureau zal hier dus voorlopig wel niet al te snel op de stoep staan. Eén voor één geven mijn behandelaars mij op omdat ik niet op de therapieën reageer terwijl dat voordat dit signaal kwam wel het geval was. Op mijn huisarts na vertelt men mij dat ik het maar moet opgeven. Maar dat doe ik niet omdat ik toevallig een verkeerd gerichte mast in mijn slaapkamer heb schijnen. Mijn enige relatief veilige vluchtplek voor alle wifi's, DECT's, masten en andere bronnen om ons heen want echt ideaal was het nou ook weer niet maar we redden het net. Nu ben ik nergens meer veilig.

Help ons, wie U ook bent. Het lijden dat U veroorzaakt is niet te beschrijven. U doet 27 jaar knokken voor een leven teniet en maakt en passant 2 ouders kapot die nu van hun pensioen hadden moeten genieten. Waarom, om een mast die toch niet fungeert. Ik appelleer op uw menselijkheid wie U ook bent. Wij zullen er hopelijk via het Antennebureau achter komen wie U bent. Maar ik ga zo snel achteruit dat ik u smeek eerder actie te ondernemen. Voor een andere elektrosensitieve is dit door een Telecombedrijf ook gedaan. U heeft immers zo ook niets aan uw mast. Waarom geen mens helpen in leven te blijven en beter worden. Of zijn mensen alleen nog maar bronnen van inkomst voor een Telecombedrijf. Maatschappelijk ondernemen, ik blijf het zeggen, is de enige weg naar een toekomst met een stevige basis. Help ons alstublieft!!!!!!!

Hoogachtend,

Karen van Loon, Megen

De metingen zijn gedaan met een Esmog Spion meter van de firma Priggen Special Electronic. Die gaat tot 1000 microWatt/m2. Deze maximum waarde wordt 's avonds in de afgeschermde kamer op de eerste verdieping soms zelfs overschreden, hetgeen voor een afgeschermde (met zwarte geleidende verf) kamer extreem hoog is. Buiten wordt die waarde permanent in de bundel overschreden.

Naar aanleiding van bovenstaande kwam het volgende commentaar:

''De esmog spion gaat tot zo'n 3GHz. Die richtbundels voor straalverbindingen zitten bv. op 18GHz, 31GHz, 40GHz. Zie antenneregister.nl, klikken op rood rondje (vaste verbindingen).

''Zou het misschien een router van de buren kunnen zijn of zo?''


Dat laatste is minder waarschijnlijk omdat het hoge stralingsniveau ook op enige afstand van het huis in een nabije toren gemeten wordt die in dezelfde richting staat als waar het signaal vandaan komt.

Een tweede suggestie die binnenkwam:

De heftige klachten van Karen deden mij terug denken aan september 2012, toen ben ik ingestort ,van het ene op het andere moment kon ik geen gesprek meer voeren.

daarna ben ik mijn hele appartement gaan isoleren vloeren ,muren, glas inc houtwerk, nu ben ik bezig alles dubbel aan het aarden en waar mogelijk 24 volt gelijkstroom aan te leggen (transformators met powerfactor correctie) voor led verlichting .
Nu is het binnen voor mij leefbaar. (zo`n 2000 euro armer)

Echter buiten op de galerij moet ik als een speer maken dat ik of naar binnen of naar beneden ga (5 hoog ).

Aan deze noordkant staan eerste antenne`s op 2 km, ik kwam er niet uit.

Tot dat de bladeren gingen vallen,toen zag ik de grote toren in Alpen a/d Rijn.

weer gaan googelen ,wat bleek, in september zijn ze daar met DAB+ aan de gang gegaan !!!.

deze toren staat op hemelsbreed 7km .

Ik denk dat Karen in deze hoek moet zoeken,in de richting noord vanaf Megen staat in Druten een omroepzender op 8 km .

De toren in Megen zal over haar heen stralen (hoop ik).
Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie