Dringende oproep om hulp bij het zoeken naar een geschikte verblijfplaats voor stralingsslachtoffer.

vrijdag, 24 februari 2012 - Categorie: Oproepen

Gerelateerde video: www.youtube.com/watch?v=Pdng4uNMwZw&feature=player_embedded .

Updated naar 2 jan. 2012
Last update 10 febr. 2012 met brief van vader van Loon:

Beste Allen,

Karen verzoekt mij het volgende aan jullie mede te delen:

'' Ik heb nog twee weken te gaan. Uiterlijk vrijdag 24 februari moeten mijn moeder en ik onze schuilplaats in Woold/Winterwijk verlaten. De huidige eigenaar gaat dan verhuizen en de nieuwe eigenaar gaat met een verbouwing beginnen.
Tot op heden heeft mijn vader nog geen alternatieve plek kunnen vinden, ondanks de hulp en de suggesties van velen.
De infecties waaraan ik lijd, steken de kop weer op en vergen aanvullende behandeling door de Internist in Oss. Terug naar Megen is volstrekt onmogelijk. Ik zou daar onmiddellijk verbranden.
In de omgeving van Oss is er geen plek gevonden, waar ik zou kunnen zijn. Alleen de Maashorst is voldoende stralingsarm, dat ik er een kans zou maken. Mits in de buurt van een eerste hulppunt, waar ik in geval van nood op zou kunnen terugvallen, zou een stukje grond waarop een caravan zou mogen staan, een mogelijkheid zijn. Is er iemand die zo'n plek weet in de Maashorst of elders binnen een straal van 30 km van Oss?
Een advertentie in de bladen heeft niets opgeleverd. We zijn ten einde raad. Mijn moeder is nu ernstig ziek aan het worden, terwijl ze mij hier in Woold onder siberische omstandigheden probeert te helpen. Als er over twee weken geen oplossing is, zal ik dat niet overleven en mijn moeder wellicht ook niet. En dat terwijl twee nieuwe terapieen, gericht op vermindering van mijn extreme electrogevoeligheid lijken te helpen. Maar er zijn maanden nodig voor echte progressie, maar dan wel in een stralingsvrije omgeving.
In uiterste nood vraag ik jullie: weet er nog iemand iets om ons te redden? Ik wil nog zo graag leven....
Als het maar enigszins kan.. help ons!!''

Tot zover Karen's verzoek.
De tijd dringt en ik ben als vader vrijwel uitgepraat, alhoewel ik blijf zoeken tot de laatste minuut...

Groeten,

Lex van LoonStopumts ontving op 2 dec. 2011 van de heer E. van Loon, vader van de vrouw uit Megen die totaal overgevoelig is geworden voor elektromagnetische velden, onderstaande dringende oproep om hulp:

-------------------------------------------------------------------------------

Dringende oproep om hulp

Ik wend mij tot U allen om mee te helpen zoeken (naar een geschikte verblijfplaats voor mijn dochter) . De eisen aan zo’n nieuwe schuilplek zijn (om de gedachten te bepalen):

• Minstens 4 km van de dichtstbijzijnde zendmast (afwezigheid hoogfrequente straling)

• Minstens 500 m van hoogspanningsleidingen

• Tenminste 25 m van de weg, liefst geen doorgaande weg (afwezigheid elektromagnetische velden van de leidingen in de straat en draadloze systemen in auto’s)

• Een huisje waarvan de stroom af kan (geen elektromagnetische velden in huis)

• Met van elektriciteit onafhankelijke gasverwarming om de winter door te komen, liefst met douche mogelijkheid. Koken op gas.

• Tenminste 100m van de dichtstbijzijnde buren (uitsluiting dect-telefoons en draadloze technieken van die buren)

• Liefst binnen een straal van 50 km van Oss, om de medische begeleiding te continueren en hulp vanuit Megen op tweedaagse basis mogelijk te maken (door ouders)

• Koelkast en diepvriesfaciliteit binnen 2 minuten lopen in verband met de medicatie, die onder koeling moet blijven (bijvoorbeeld bij de buren)

Zo’n plek ligt niet voor het oprapen en is zeer moeilijk te vinden. Daarom vraag ik U en met name de dames en heren van de pers mee te helpen mensen te bereiken, die zulke plekken kennen.

Elke ander oplossing die tegemoet komt aan deze eisen of compromissen daarvan zijn welkom.
Helpt U alstublieft, want alléén kom ik daar nooit uit en zonder zo’n oplossing heeft Karen geen toekomst.

Lex van Loon (vader van Karen)
Walstraat 4
5366BN – Megen
Tel: 0412-463191

Opm Stopumts:
De redactie ontvangt herhaaldelijk dergelijke verzoeken. Indien u elders in Nederland een stralingsvrije woonplek kent, die voldoet aan de eerste zes van de bovengenoemde eisen, dan wordt u vriendelijk verzocht dat aan de redactie door te geven.
Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie