Oproep om uw ervaringsverhaal in te zenden.

dinsdag, 31 augustus 2010 - Categorie: Oproepen

Oorspronkelijk geplaatst op Stopumts 21 juni 2010. Last update 31 aug 2010.

Stopumts ontving onderstaande oproep van Dr. Ineke Kienhorst. Ook als u uw ervaringsverhaal reeds aan Stopumts heeft doorgegeven verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met Dr. Ineke Kienhorst voor een actualisering van uw relaas.

--------------------------------------------------------------------------------

Oproep aan elektro-sensitieve mensen,

Zelf ben ik zeer elektrogevoelig en heb naar aanleiding van mijn ervaringsverhaal op Stopumts d.d. 18 juni 2010 stopumts.nl/doc.php/Verhalen/4842 nogal wat mails gekregen van elektrogevoelige mensen over hun eigen ervaringen.

Op grond daarvan denk ik dat het zinnig is om ervaringen van mensen uit Nederland (en Vlaanderen) te verzamelen zodat duidelijk wordt wat ons overkomt en overkomen is. Daarvoor zullen (onderdelen uit) uw ervaringsverhalen worden gebundeld (als u dat wilt, kan dit anoniem worden weergegeven). De bedoeling is om van dit alles een boek te maken.

Waarschijnlijk wordt een en ander aangevuld met informatie over de stand van zaken op het gebied van onderzoek naar elektro(magnetische) velden en gezondheid; het toepassen van het voorzorgsbeginsel in Nederland en andere landen; de houding van de Nederlandse en Belgische Gezondheidsraad en overheden enz.

Ik zie graag uw verhaal tegemoet (te mailen naar inekekienhorst@gmail.com en ik sta in, als u dat aangeeft, voor de anonimiteit van uw verhaal/ervaring. Uiteraard wordt u genformeerd zodra het boek kan worden uitgegeven.

Met vriendelijke groet,

Dr. Ineke Kienhorst, klinisch psycholoog/psychotherapeutLees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie