Enschede: Lezing elektrosmog, dinsdag 23 maart CITT Enschede

dinsdag, 23 maart 2010 - Categorie: Oproepen

Lezing elektrosmog, dinsdag 23 maart CITT Enschede

Elektrosmog kan slecht zijn voor de gezondheid vinden talloze artsen

Bent u nog wel veilig in uw eigen huis? Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, Hoogspanningsmasten etc. ieder jaar duizenden mensen ziek kunnen maken.

Volgens een groot aantal Duitse, Zwitserse en Nederlandse artsen en onderzoekers zal elektromagnetische straling (electrosmog) een van de grootste ziekteveroorzakers in de 21e eeuw kunnen worden als de overheid vandaag niet ingrijpt.

Zij gaan er van uit dat je ziek kunt worden door elektromagnetische straling / electrosmog, gsm, umts, dect, wifi en bluetooth. Onder meer last van hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, oorsuizen, stress en duizelingen kunnen volgens hen door straling veroorzaakt worden. Hoewel (nog) niet iedereen ervan overtuigd is stapelen de bewijzen en indicaties zich op over de schadelijke effecten van elektrosmog.

Maar elektrosmog is niet zichtbaar en reukloos en was lange tijd moeilijk meetbaar. Het werd dan ook door velen niet als een serieus fenomeen gezien. De bouwbioloog Erik Nooteboom houdt zich beroepshalve al jaren bezig met deze materie en hanteert als lijfspreuk: ''meten is weten''. De heer Nooteboom heeft dan ook een auto vol meetapparatuur en meet dagelijks huizen en bedrijven door op allerhande vormen van schadelijke straling.

Vanavond legt hij bij het CITT in Enschede uit welke vormen van straling schadelijk zijn, waarom ze schadelijk zijn en in hoeverre je er iets tegen kunt doen. Het zal niet alleen gaan over UMTS, GSM en dergelijke maar ook over de stralingsbelasting in uw slaapkamer en de spanning die op uw toetsenbord van de computer kan staan of de muis.

De lezing vind plaats op:
Dinsdagavond 23 Maart
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: CITT
Capitool 24
7521 PL Enschede

Tel. 053 4750230
De toegang is vrij, wel wordt aanmelding vooraf op prijs gesteld

Meer informatie:
www.citt.nu
info@citt.nu

Voor het originele bericht zie:
www.persbericht.nu/persbericht/14215/1/Elektrosmog-kan-slecht-zijn-voor-de-gezondheid-vinden-talloze-artsen/Pagina1.html .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie