Hasselt (BelgiŽ): Voordracht Gilbert Decat over risico's niet-ioniserende straling.

donderdag, 18 februari 2010 - Categorie: Oproepen

Namens Jong VLD Hasselt komt Gilbert Decat, expert inzake niet-ioniserende straling (NIS) en zaakvoerder van GD-EMF-Consulting, www.gd-emf-consulting.be/?p=3 . op donderdag 18 februari vanaf 20u in het Hassotel praten over de NIS-straling en de gevaren voor blootstelling ervan voor kinderen en mensen.

Niet-ioniserende straling treedt op bij GSM, WIFI, draadloze communicatiesystemen en hoogspanningen. Gevolgen van een te grote blootstelling aan deze straling worden onder de loep genomen.

Alle vragen krijgen een antwoord. ďIs de blootstelling en het risico wel zo groot als vaak door o.a. de media beweerd wordt? Is de huidige angst/bekommernis voor deze straling gerechtvaardigd of overdreven? Hoe moet de volwassene en last but not least het kind omgaan met de nieuwe communicatietechnologieŽn? Hoe kan men zich eventueel tegen overdreven NIS-blootstelling beschermen?Ē, zijn de meest gestelde vragen.

Voor het originele bericht zie:
focusophasseltvereniging.wordpress.com/2009/12/27/voordracht-over-risicos-van-blootstelling-aan-niet-ioniserende-straling/ .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie