Lezing SBGO - Werking 5G: voor- en nadelen Goeree-Overflakkee

maandag, 25 september 2023 - Categorie: Oproepen

https://igo.nl/zakelijk/nieuws/artikel/33050/Lezing-SBGO-Werking-5G-voor-en-nadelen-Goeree-Overflakkee

Sommelsdijk - Op dinsdag 24 oktober 2023 wordt er door de werkgroep Straling Bewust Goeree-Overflakkee een lezing georganiseerd over 5G. De titel van de lezing is: 5G, hoe werkt het en wat zijn de voor -en nadelen. ''5G werkt heel anders dan voorgaande generaties...dat weten veel mensen niet. U bent van harte welkom bij de lezing die verzorgd zal worden door drs. ing. Jan van Gils, aanmelden wordt op prijs gesteld.''

Vervolg

5G, u weet wel de 5e generatie draadloze netwerken. Maar weet u dat 5G heel anders werkt dan voorgaande generaties? Weet u dat er richtlijnen zijn voor blootstelling aan elektromagnetische straling, maar weet u ook hoe die tot stand zijn gekomen? En gelden deze richtlijnen ook voor 5G? Hanteren alle landen dezelfde richtlijnen of neemt Nederland een uitzonderingspositie in? Weet u wat de voordelen zijn van 5G? Weet u ook de nadelen/de risico’s? Weet u wat u zelf kunt doen om blootstelling aan elektromagnetische straling te verminderen?

Welkom

Bent u geïnteresseerd in het antwoord op één of meerdere van bovenstaande vragen, dan bent u van harte welkom bij de lezing die verzorgd zal worden door de drs. ing. Jan van Gils.

Jan van Gils is docent wiskunde, natuurkunde en filosofie. Sinds 1998 houdt hij zich bezig met de risico’s van elektromagnetische straling voor de volksgezondheid. Al jaren is hij een groot voorstander van eerlijke informatievoorziening aan de burgers en het centraal stellen van de volksgezondheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ook heeft hij diverse boeken over elektromagnetische straling geschreven, onder andere 'Elektrosmog. De werking en risico’s van elektromagnetische straling en velden'.

Adres

De lezing zal gehouden worden bij fam. van der Velde, Nieuwlandsedijk 3, 3245 LB te Sommelsdijk. Aanvang 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt op prijs gesteld. De locatie is stralingsarm.

Aanmelden

Aanmelden wordt op prijs gesteld: via een e-mail naar info@akkerlust.nl of telefonisch: 0187-601104.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie