Steun Hardell's Research Foundation; hij helpt ons in Nederland

maandag, 30 november 2020 - Categorie: Oproepen

30 nov. 2020
Lets Talk About Tech (LTAT) organiseert deze actie.

2 dagen geleden gemaakt
Medisch, ziekte en behandeling


De Zweedse wetenschapper en oncoloog prof. dr. Lennart Hardell geeft zijn expertreactie op het advies 5G en Gezondheid van de Gezondheidsraad en de reactie van de regering hierop! Dit op verzoek van Let’s Talk About Tech, een platform voor veilige, humane en duurzame technologie.

Hardell levert met zijn internationaal gerespecteerde onderzoeksgroep al jarenlang een belangrijke bijdrage aan het internationale debat over de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische straling (van smartphones, wifi, zendmasten, etc.).

De expertreactie van Hardell zal gebruikt worden voor het debat over dit advies van de Gezondheidsraad op 10 december a.s.. Dan vindt een technische briefing plaats aan de vaste Kamercommissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De Kamerleden zullen over de expertreactie worden geïnformeerd door Let’s Talk About Tech zodat ze tijdens het debat goed beslagen ten ijs kunnen komen. Gezien de enorme wetenschappelijk status van Hardell is zijn expertreactie van groot belang voor het debat en de toekomst van de uitrol van 5G in Nederland.

Research Foundation Environment and Cancer
Als waardering voor al het onderzoekswerk van Hardell en de bijdrage die hij nu met zijn expertreactie aan het debat in Nederland levert willen wij via deze crowdfunding-actie een mooi bedrag overmaken aan Hardell’s Research Foundation Environment and Cancer.
environmentandcancer.com/
Vanuit deze stichting continueert hij het wetenschappelijk onderzoek naar het verband tussen milieu en kanker en andere chronische ziekten.

Meer over het werk van Hardell
De Wereldgezondheidsorganisatie gaf in 2011 de radiofrequente elektromagnetische velden van draadloze communicatie de classificatie ‘mogelijk kankerverwekkend’ (klasse 2B). Dit werd voor een belangrijk deel gebaseerd op de publicaties van de onderzoeksgroep van Hardell. Hij is nu o.a. lid van de adviesraad van Oceana Radiofrequency Advisory Association (ORSAA )
www.orsaa.org/
en één van de initiatiefnemers van het 5G Appeal aan de Europese Unie, waarin honderden wetenschappers oproepen tot een moratorium op 5G. Naast zijn wetenschappelijke publicaties naar het verband tussen elektromagnetische straling en het optreden van gezondheidsschade, heeft hij recent ook gepubliceerd over de integriteit van de door overheden gemandateerde adviesorganen. Zie zijn meeste recente artikel in Oncology Letters 'Health risks from radiofrequency radiation, including 5G, should be assessed by experts with no conflicts of interest'.
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7405337/

Steun Hardell, steun de onafhankelijke wetenschap!
Hoe lastig het is om financiering te krijgen voor onderzoeksprojecten die mogelijk een maatschappelijk probleem blootleggen en bevestigen heeft Let's Talk About Tech beschreven in het artikel 'Het 5G Appeal en het monopolie van de wetenschap '.
letstalkabouttech.nl/wp-content/uploads/2020/03/20200306-LTAT-artikel_Het-5G-appeal-en-het-monopolie-op-de-wetenschap.pdf

Vind jij het ook belangrijk dat onafhankelijke wetenschappers onderzoek kunnen blijven doen en dat hun inzichten ook bij politici en bestuurders bekend zijn? Steun Hardell dan met deze donatie, zodat hij zich kan blijven inzetten voor adequaat onderzoek naar het verband tussen elektromagnetische straling en gezondheid.

Heel veel dank!
Anne, Anouk, Martine, Nanny en Vera van Let's Talk About Tech

Voor doneren:
www.gofundme.com/f/steun-hardell039s-research-foundation/donate
Voor delen:
www.gofundme.com/f/steun-hardell039s-research-foundation/share

StopUMTS ondersteunt dit initiatief van harte. Hardell is één van de meest bekende onderzoekers op dit gebied. Mede dank zij zijn getuigenverklaringen zijn meerdere rechtszaken in Italië, van slachtoffers met hersentumoren veroorzaakt door mobiel bellen, gewonnen, ondanks de ontkenning van een relatie met dat mobiel bellen door de telecomindustrie.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie