Mede landbewoners gezocht in Zuid Frankrijk

woensdag, 02 september 2020 - Categorie: Oproepen

Mid sept wordt een waarschijnlijk weer een tweede lockdown aangekondigd voor een lange periode,(alternatieve nieuws) laten we hopen dat ik het mis heb. Zelf woon ik al 3 jaar in Zuid Frankrijk, in een oude molen. Met omliggend 5 ha in de bossen van de Auvergne.

Aangezien ik heel graag zelfvoorzienend wil leven en daarbij wel hulp kan gebruiken. Daarbij stel ik ons stuk grond beschikbaar voor medebewoners. ( Voor mensen met camper/ caravan/ ook hebben we een unit waar een huisje van worden gemaakt kan. Voor de gezelligheid, het ‘delen’, het ‘leven in de brouwerij en de informatie uitwisseling . Er is buitenkeuken/ hout gestookte buitendouche en binnen in een huis kan er een gemeenschappelijke ruimte komen.

Omdat wij stralingsgevoelig zijn wordt gebruik van je mobiel afgeraden, wel kabel internet en telefoon aanwezig.

Met de E smog erg stil! En geen schrikdraad aanwezig in wijde omtrek, ik meet een beetje radar op het land, maar niet op elke plek.

Ik zet hier de link van onze huis en het land om een impressie te geven. kijk anders ook op mijn Fb pagina. www.mobilfunkfreierurlaub.com/auvergne/ deze is ook te huur, een andere prijs voor stralingsgevoeligen.

Zijn reeds al leuke geïnteresseerden !

Bij echte interesse, graag contact opnemen via batema007@gmail.com , om er verder over te kunnen praten. Want er zijn vele mogelijkheden te bedenken en bespreken voor dit samen leven, die we zelf waarschijnlijk ook niet allemaal al overdacht hebben.

Stralende groeten Tjitske Batema ( Ik ga a.s. woensdag 2 sept naar Nederland, voor de geïnteresseerden kunnen we elkaar ontmoeten )Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie