StopUMTS na 31 december 2019

dinsdag, 31 december 2019 - Categorie: Oproepen

Beste lezers van StopUMTS,

Ik had onderstaande tekst drie à vier weken geleden op StopUMTS gezet:

''Ik stop eind van dit jaar met mijn activiteiten als webmaster van StopUMTS en hoop dat iemand mij wil opvolgen.
Ik ben nu zeven jaar webmaster geweest, heb het nuttig gevonden, 5200 items op de site gezet, heel veel contacten gehad, veel lezers met raad bijgestaan en 24 lezingen gegeven.
Maar nu is het mooi geweest, ik ben al 80 tenslotte en dat is mede een reden waarom ik stop. Ook wil ik meer tijd vrijmaken voor andere activiteiten en meer tijd hebben voor inhoudelijke onderwerpen op dit gebied (van EMV en Gezondheid).
Ik ben dus niet van plan helemaal te verdwijnen en blijf beschikbaar voor sommige activiteiten, zoals het geven van lezingen. Ik zal ook wel eens een stukje schrijven.
Ik hoop op de vacature minstens één goede aanmelding te krijgen. Mijn evt. opvolger zal wel redelijk thuis moeten zijn in dit vakgebied (als ik het zo noemen mag).
Mijn mailadres zet ik hier niet bij. Potentiële geïnteresseerden kennen dat al.

Eind december schrijf ik of er een opvolger is en hoe het dan verder gaat. Ondertussen zet ik nog wel het nodige op de site.

Vriendelijke groet aan alle lezers en dank voor het vertrouwen,
Leendert Vriens''Niemand zich ondertussen aangemeld. Dat betekent dat ik webmaster blijf maar dat ik om de werkdruk te verminderen de site verander van een ‘dagblad’ naar een ‘weekblad’, met minder informatie maar wel de belangrijkste. Hulpvragen zal ik vaker doorverwijzen, maar ik blijf actief op dit gebied en ben beschikbaar voor lezingen en zal zo nu en dan stukjes schrijven of daaraan meewerken, zoals recent met:
www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/12365/redir
en
www.stopumts.nl/pdf/CPLD-verhaal-2019-Leendert-Vriens.pdf

Leendert VriensLees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie