Vacature webmaster StopUMTS per 31 december

dinsdag, 31 december 2019 - Categorie: Oproepen

Beste lezers van StopUMTS,

Ik stop eind van dit jaar met mijn activiteiten als webmaster van StopUMTS en hoop dat iemand mij wil opvolgen.
Ik ben nu zeven jaar webmaster geweest, heb het nuttig gevonden, 5200 items op de site gezet, heel veel contacten gehad, veel lezers met raad bijgestaan en 24 lezingen gegeven.
Maar nu is het mooi geweest, ik ben al 80 tenslotte en dat is mede een reden waarom ik stop. Ook wil ik meer tijd vrijmaken voor andere activiteiten en meer tijd hebben voor inhoudelijke onderwerpen op dit gebied (van EMV en Gezondheid).
Ik ben dus niet van plan helemaal te verdwijnen en blijf beschikbaar voor sommige activiteiten, zoals het geven van lezingen. Ik zal ook wel eens een stukje schrijven.
Ik hoop op de vacature minstens één goede aanmelding te krijgen. Mijn evt. opvolger zal wel redelijk thuis moeten zijn in dit vakgebied (als ik het zo noemen mag).
Mijn mailadres zet ik hier niet bij. Potentiële geïnteresseerden kennen dat al.

Eind december schrijf ik of er een opvolger is en hoe het dan verder gaat. Ondertussen zet ik nog wel het nodige op de site.

Vriendelijke groet aan alle lezers en dank voor het vertrouwen,
Leendert Vriens

Vervolg
Bovenstaande tekst heb ik twee weken geleden op StopUMTS gezet.
Tot nu toe (5 december) heeft niemand zich aangemeld. Zonder opvolger blijf ik webmaster maar om de werkdruk te verminderen verander ik de site van een ‘dagblad’ naar een ‘weekblad’, met minder informatie maar wel de belangrijkste. Hulpvragen zal ik vaker doorverwijzen, maar ik blijf actief op dit gebied.

Leendert VriensLees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie