Stralingsarm huisje te koop op recreatiepark in Overloon, geen woonbestemming

donderdag, 17 oktober 2019 - Categorie: Oproepen

Op Verzoek geplaatst

Te koop: Op schitterende locatie: lief vrijstaand huisje aan bosrand! Stralingsarm!
Met bio-voedselbosje in aanleg.
Op recreatiepark in Overloon, geen woonbestemming, echter wel ingeschreven in gemeente,
Met bijzonder lage service-kosten: e 450 in 2018.
Voor e135.000 of hoogste bieder.

Bijzonderheden: Het huis is in renovatie, dus u kunt het naar eigen inzicht afmaken.

Begane grond: - Woonkamer met zit- en eetgedeelte plus open haard 
 - Open keuken met groot keukenblok in hoekopstelling
- Master bedroom met extra vliering voor berg- of slaapruimte
- Badkamer 1 in renovatie met wasmachine-droger, wc, douche, vloerverwarming aansluiting en bio-Gutex Multiplex-top, houtvezel wandisolatie. Tegels, lijm, wastafel met ombouw liggen klaar.
- Verdieping:
- met 2 volwaardige slaapkamers
- Beide met grote dakkapel met speciaal anti-stralingsgaas, kunststof ramen, voorzien van HR++ + glas, met uitzicht op diepe achtertuin.
- badkamer 2 (vernieuwd in 2006) met ligbad, designradiator, wandcloset en wastafel met ombouw, mogelijkheid voor wasmachine en wandkast met 4-jr. oude C.V. ketel, weinig gebruikt
- nieuw geisoleerd dak woonhuis met nieuwe dakplaten.
- Onder de keuken ligt een met bio-kurk geisoleerde kelder + glasschuimisolatie onder de vloer, met buiteningang, met stenen voor nog te maken trap.
- Tuin, ca. 45m diep en 19m. br,, met optimale privacy, met schuurtje (zie foto), evt. sterke profitent, honden- of fietsenhok, stapels houtblokken voor jaren, bio-voedselbosje in aanleg met ca. 60cm nieuwe grond en direct toegang tot bossen!
- (Evt. palen, tegels, pallets en dakpannen voor nog te maken smalle houtschuurwand bij buren, bedoeld tegen mogelijke straling, samen met de laurier. 5G kan niet tegen dichte massa.)
- inboedel ontbreekt.

Overig:
- opp. perceel 842m2, inhoud object ca. 280m2, woonopp. ca, 85m2, ov. inpandige ruimte ca. 8m2, bj. 1978.
- Het perceel is volledig eigendom met water, licht en gas meters, adsl? telefoon- en internetaansluiting, net aangelegde glasvezel en recentelijk een waterpuls put.
- met weinig service kosten! in 2018 e450 voor onderhoud van weg, beplanting, slagboom, tennisbaan, speeltuintje, riolering, afvoer vuil en gft. U betaalt dus geen afvalstoffenheffing en rioolbaatbelasting ! Met aan het park aangrenzende manege.
- Officieel moet je elders een postadres hebben voor deze recreatie woning. Echter: ik kon me gewoon bij de gemeente inschrijven, net als het gros van de bewoners hier.
- Centrum van Overloon op slechts 1 km en A 73 op ca. 4 km afstand.
- schitterend wandel- en fietsgebied, dierentuin, zwembad, en daarnaast ‘’Oorlogs-museum’ of “Oorlog hoort in een museum thuis.’

- Het park is prive van de eigenaren, dus m.i. geen openbare weg met openbare lantaarnpalen voor bijv. 5G. 5G komt ook via de route en de smartmeter in huizen. Of het daardoor ook via de buren bij mij binnen kan komen - 5G kan niet tegen dichte massa’s - weet ik niet. Nu is het stralingsarm. Over ca. 2 jr. wordt Vliegveld de Peel geactiveerd en via die radar kun je dus meer straling krijgen, als je voor radarstraling gevoelig bent. Qua lawaai: max. 12 jachtvliegtuigen die zo’n 3 keer per jaar in perioden van ongeveer 6 weken vliegen. (https://www.venray.nl/reactivering-vliegbasis-de-peel ) Amsterdam heeft meer.

Om een indruk te krijgen, ziet u hierbij fotos uit de brochure, zoals ik het 2 jr. geleden gekocht heb. Deze brochure met fotos en tekeningen kan ik u toemailen.

Het geheel ligt in de verbouwing, maar ik kan het project helaas om gezondheidsredenen zelf niet meer afmaken.

Een huis met mogelijkheden en op een schitterende locatie, was voor mij toen reden om dit te kopen van: ‘Zo’n plek krijg ik nooit meer.’ Aan de rand van een bos-rijke omgeving. Heerlijk!

Voor meer info. en fotos, zie o.a.
www.marktplaats.nl/plaats/m1468296805/view? utm_source=systemmail&utm_medium=email&utm_campaign=CO_ND_B_Messaging .

N.V.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie