Wetsvoorstel verplichte uitrol 5G – Jouw reactie is nu nodig!

maandag, 09 september 2019 - Categorie: Oproepen

Bron: stralingsbewustzuidkennemerland.nl/2019/07/31/wetsvoorstel-verplichte-uitrol-5g-jouw-reactie-is-nu-nodig/
31 juli 2019

De overheid heeft op 16 juli een concept wetsvoorstel gepubliceerd waarin te lezen valt dat zij gemeenten willen gaan verplichten om mee te werken aan de uitrol van 5G.
www.ad.nl/tech/5g-mast-op-elke-straathoek~ae9266ec/
Via een internetconsultatie kan iedereen nog tot 9 september reageren op dit voornemen.

Met het wetsvoorstel wil de overheid o.a. de uitrol van 5G makkelijker gaan maken, maar ondertussen wordt de volksgezondheid nog steeds niet serieus genomen. Er is geen enkel onderzoek waaruit blijkt dat 5G veilig is voor onze gezondheid. Terwijl er al heel veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar straling van 2G, 3G en 4G, waaruit wel degelijk gezondheids­risico’s zijn gebleken. Dat zijn alarmerende signalen die de overheid steeds maar weer negeert. Het ‘koploper willen zijn’ en de economische belangen worden belangrijker gevonden.

Als we niets doen, dan hangt straks ook jouw hele leefomgeving vol met 5G-antennes. Dus doe ook mee aan deze internetconsultatie en geef ook jouw reactie op dit wetsvoorstel via deze link.
www.internetconsultatie.nl/telecomcode .

Zie verder bovenstaande link voor het volledige artikel. De oproep om aan de internetconsultatie deel te nemen stond al veel langer op StopUMTS. Daaraan deel te nemen kan nog tot 9 sept.

Voor verdere informatie zie:

www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/12144/Internetconsultatie%202019; .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie