Landelijke demonstratie STOP 5G op 9/9/19 in Den Haag, oproep

maandag, 09 september 2019 - Categorie: Oproepen

Website: 5gdenhaag.nl/

Toelichting
Op 9 september vindt de landelijke demonstratie STOP 5G plaats in Den Haag. We willen dat de overheid de uitrol van 5G stopt vanwege de ernstige gezondheidsschade die de straling van 5G zal veroorzaken. Staatssecretaris Mona Keijzer beweert dat 5G veilig is, maar volgens de Gezondheidsraad is 5G niet getest op risico’s voor de gezondheid. Ook internationaal is dit niet gedaan.

Bij 5G dringt de straling van hogere frequenties veel minder ver in ons lichaam door waardoor de belasting van de huid aanzienlijk stijgt. Bovendien worden de gebruikte stralingsintensiteiten verhoogd om het bereik te vergroten. Deze combinatie werkt dubbelop waardoor permanente huidproblemen te verwachten zijn.

Om 5G te installeren zullen overal extra antennes geplaatst worden, zoals in lantaarnpalen en bushokjes. Met 5G erbij zullen er nergens meer stralingsarme gebieden zijn. De gezondheid van ons allen staat op het spel.

Internationaal zijn er oproepen om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen. De oproep 5G Space Appeal is op 7 juni al 110.091 maal ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 187 landen.

Meld je aan op 5gdenhaag.nl/
1. Als je wil meelopen met de demonstratie op 9/9/19 in Den Haag, klik op: Meelopen
2. Als je de actiegroep 5G Den Haag wil steunen, klik op: Meehelpen

De overheid kan niet om ons heen als we ons massaal laten horen! Kom net als in Brussel, Florence, Rome, Bern en diverse staten in Amerika in actie en doe mee!

Voor links naar artikelen en video's over de gevaren voor de gezondheid van 5G zie:
5gdenhaag.weebly.com/informatie.html .

De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag

De demonstratie wordt ondersteund door de volgende organisaties:
www.stopumts.nl/
letstalkabouttech.nl/home/
www.verminder-electrosmog.nl/
www.stichtingehs.nl/
cpld.nl/
www.zeeuwsplatformstralingsrisico.nl/
sosstraling.nl/
stralingsbewust.info/
www.stralingsrisicos.nl/

Deze organisaties zijn verenigd in:
eerlijkoverstraling.nl/

Bovenstaande oproep staat ook op:
stralingsbewust.info/2019/06/15/landelijke-demonstratie-stop-5g-op-9-september-in-den-haag/ .Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie