Lezing: 5G, wat moeten we er mee? 1 april Sommelsdijk

maandag, 01 april 2019 - Categorie: Oproepen

Op maandag 1 april organiseert de werkgroep Straling Bewust Goeree Overflakkee een lezing over 5G. Eind van dit jaar of anders in 2020 worden de frequenties van 5G geveild en dan kan verdere uitrol beginnen.

Misschien heeft u al eens gehoord van 5G en het Internet of Things (IoT), maar misschien zegt het u ook helemaal niets. Wat is nu eigenlijk 5 G? Hebben we daar wat aan? Gaat deze gemeente ook 5G invoeren? En wat betekent dat eigenlijk? Wat zijn de consequenties van invoering van 5G? Is er onderzoek naar de consequenties gedaan? Is invoering van 5G wel zo’n goed idee?

Mocht u deze of soortgelijke vragen hebben of mocht u helemaal niets weten over 3G, 4G of 5G of over elektromagnetische straling bij mobiele/draadloze communicatie, dan wordt u van harte uitgenodigd om bij deze lezing te zijn. De interactieve lezing begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Zowel tijdens de lezing als erna is er alle gelegenheid voor het stellen van uw vragen cq discussie!

De lezing zal gegeven worden door dhr. Rob Verboog. Rob Verboog is echtgenoot van stralingsgevoelige Wally en houdt zich al zo’n 5 jaar intensief met deze materie bezig. Samen met zijn vrouw vraagt hij aandacht voor de gezondheidsrisico’s van straling. Rob Verboog is als vrijwilliger actief betrokken bij diverse stralingsbewuste organisaties en was mede-initiator van de succesvolle deelname van alle Nederlandse stralingsbewuste organisaties met een gezamenlijke stand op de Nationale Gezondheidsbeurs 2018 en 2019: zie www.eerlijkoverstraling.nl.

De lezing zal gehouden worden bij fam. van der Velde, Nieuwlandsedijk 3, 3245 LB te Sommelsdijk. Toegangsprijs: € 5,- Graag van te voren even aanmelden via 0187- 485058 of via e-mail: info@akkerlust.nl.Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie