Steun gevraagd voor documentaire over EHS

dinsdag, 05 september 2017 - Categorie: Oproepen

Bron: e-mail van Hjalmar Ilmer van filmer.vision <http://www.filmer.vision/>
5 sept. 2017

Hieronder de mail en bijgevoegde pdf. We steunen deze oproep (en verzoek om een financiële hulp) van harte. Het is een prima (ca 45 minuten lange) documentaire geworden. Met de trailer hebben ze ondertussen een eerste prijs in Barcelona gewonnen en zijn geselecteerd voor een volgend internationaal festival.

De mail:


We zijn in Barcelona genomineerd voor best documentary feature en hebben alvast de 1e prijs voor beste trailer in de wacht gesleept. Leuk toch. Hopelijk is dit pas heb begin.

Om de docu verder de wereld in te sturen is er extra geld nodig. Het maken van een dcp en insturen naar festivals moet betaald worden. Sommige festivals zijn over de $100 inschrijfgeld. Van de inschrijvingen wordt ongeveer 5% geselecteerd.

Ik zoek dus nog even in alle hoeken en gaten naar geld en hou jullie op de hoogte van de vorderingen! Nogmaals ik verdien hier zelf geen euro mee. Ik heb mijn apparatuur, tijd en vaardigheid ter beschikking gesteld. 2,5 jaar lang. Omdat ik vind dat dit gewoon gemaakt moest worden. Nu wil ik nog mijn best doen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de docu zien. Zodat mensen zich bewust worden van de schadelijke gevolgen van straling. Het is mogelijk een lange strijd maar ik weet dat wij aan de goede kant staan, dat zal de geschiedenis uitwijzen daar twijfel ik niet aan.

Mochten jullie kans zien om mensen te wijzen op sponsoring dan heel graag. Het post proces van de docu is door de community gefinancierd. Nu zorgen dat hij de wereld over gaat!

De bijgevoegde pdf:

Op 22 april mochten wij onze documentaire “Is straling het asbest van de 21e eeuw?” vertonen op de EHS contact dag. Een soort voorpremiere.
De documentaire is goed ontvangen. We zijn blij met de erkenning, complimenten en tips.
Tot nu toe hebben we dit project volledig zelf gefinancierd. Onze missie, is : ''Straling en haar gevaren en uitdagingen, bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht brengen''.

Met als wens dat de overheid in actie komt om de normen aan te passen en de gezondheid van burgers te beschermen.
U kunt onze teaser bekijken op :
vimeo.com/143982909 .

Momenteel hebben we aanvullende financiering nodig voor het maken van een dcp (theater kopie) en inschrijfgeld voor festivals. We vragen hierbij om uw hulp.

U kunt ons op de volgende manieren steunen :

Maak €25 over en ontvang onze dankbaarheid.
Maak €50 over en ontvang een link naar de documentaire (of een dvd).
Maak €250 over en uw naam komt op de aftiteling. En ontvang een link naar de documentaire (of een dvd).
Maak een veelvoud over en u krijgt een vipbehandeling op de première.
Uiteraard zijn alle bijdragen welkom!

Je kunt het bedrag dat je wenst, overmaken op :
Bank: NL26 TRIO 0198 0861 80
ten name van: Filmer
Ovv Docu Straling

Bij bedragen vanaf 50,- euro verzoeken wij u om een email te sturen naar: hjalmarilmer@gmail.com met u NAW gegevens, zodat we u de link of dvd kunnen toesturen.

Hartelijk dank voor uw aandacht en steun!

Vriendelijke groet,

Dennis en Hjalmar



Lees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie