LEZING: “Gezonde- en ongezonde straling”

zaterdag, 11 februari 2017 - Categorie: Oproepen

Bron: CPLD Vereniging

Op zaterdag 11 februari 2017 houden we de eerste van vier lezingen, dit jaar, voor leden en BELANGSTELLENDEN.

Het onderwerp van de lezing is: “Gezonde- en ongezonde straling” .

De heer Jacques de Been, bouwkundig ingenieur en bouwbiologisch meettechnicus IBN zal ons meenemen in de wereld van Elektromagnetische Straling. Een heel interessant onderwerp. Het kan zijn dat de straling natuurlijk is, maar de mensheid kan ook straling opwekken en manipuleren. Er zijn soorten natuurlijke straling waar we niet buiten kunnen, maar er zijn ook soorten natuurlijke straling die schadelijk zijn voor de mens. Een onnatuurlijke straling die heel aangenaam is, denk aan een elektrische kachel, die straalt warmte uit. Wij zorgen voor een warm onthaal om 10.30 uur staan koffie en thee klaar.

Vanaf 10.30 uur bent u welkom op onze nieuwe locatie:
Parochiehuis St. Jan, Holkerstraat 36, 3861 CE Nijkerk. Om 11.00 uur begint de lezing en we verwachten dat deze tot ongeveer 13.00 uur zal duren. Halverwege wordt er een korte pauze ingelast en na afloop wordt er een lichte lunch aangeboden waarbij er volop gelegenheid is om vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Graag ontvangen wij uw aanmelding liefst vóór maandag 6 februari 2017.
U kunt zich aanmelden via mailadres: cpldvereniging@outlook.com of telefonisch bij Freek van den Hengel, nummer 033 - 245 77 13. Vermeldt u ook even met hoeveel personen u komt?

De kosten voor zaalhuur, koffie, thee en lunch zijn voor rekening van de Vereniging. Reiskosten zijn voor eigen rekening. U mag iemand meebrengen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, terwijl u zich heeft opgegeven, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Wij hopen weer op een flinke opkomst en ontmoeten u heel graag op zaterdag 11 februari 2017.

Met vriendelijke groet,
CPLD Vereniging,

Hans van der Zouw, bestuurslid
Freek van den Hengel, lotgenotencontactLees verder in de categorie Oproepen | Terug naar homepage | Lees de introductie