Artikel Grigoriev

zondag, 24 februari 2008 - Categorie: Onderzoeken

In het Russische wetenschappelijke tijdschrift J. Radiation Biology and Ecology, 2007, Vol. 47, 6, 727-732, is een artikel verschenen van Y. Grigoriev van de Russische Nationale Commissie voor de bescherming tegen niet-ioniserende straling.

De conclusie van dit artikel luidt:

Er is onvoldoende infomatie uit onderzoek bekend om grenswaarden voor de blootstelling aan hoogfrequente elektromagnetische velden (microwaves) vast te stellen. Gezamenlijke inspanningen van wetenschappers, nationaal en internationaal, zijn nodig om de risico's van niet-thermische (niet overmatig opwarmende) hoogfrequente elektromagnetische velden te bepalen. Het vereist onderzoek en samenwerking van wetenschappers met verschillende expertises, waarbij ook wetenschappers betrokken moeten worden die reeds ervaring hebben met het onderzoeken van de mechanismen van de effecten van niet-thermische hoogfrequente elektromagnetische velden. Anders kunnen de resultaten misleidend of niet overtuigend zijn.

Zie verder de .pdf - bijvoorbeeld hier verkrijgbaar:

www.maikonline.com/maik/showArticle.do?auid=VAF9WKOMQ6 .Lees verder in de categorie Onderzoeken | Terug naar homepage | Lees de introductie