EHS bulletin no. 30 verschenen

zaterdag, 26 juni 2010 - Categorie: Folders en publicaties

EHS bulletin no. 30 verschenen

Bron: Stichting EHS 25 juni 2010

De stichting EHS (Electro Hyper Sensitivity) heeft haar altijd weer zeer lezenswaardige bulletin (no. 30) gepubliceerd.
Deze uitgave bevat onder meer het verslag van de landelijke EHS contactdag van12 juni, een artikel over hersentemperatuur en EMV, metingen aan een hybride auto en een ervaringsverhaal.
Bovendien een oproep voor een regionale contactbijeenkomst in Gelderland (Oost) en een oproep voor een kampeerweekend voor EHS mensen

Het is te hopen dat leden van de Commissie EMV van de Gezondheidsraad en ook de leden van het Kennisplatform EMV en de medewerkers van het Antennebureau de moeite willen nemen om de artikelen aandachtig te bestuderen, ter voorkoming van blamerende uitspraken of publicaties in de toekomst.

Mocht u zich aangesproken voelen door de inhoud van het bulletin geeft u zich dan op als lid. Voor slechts 14,- per jaar krijgt u het bulletin rechtstreeks toegezonden.

Voor nadere informatie over uitgave no. 30 zie:
www.stichtingehs.nl/ .

Wij voegen de vorige uitgave (no.29), met een artikel ''Minister Cramer ontkent dat Mobieltjes hersentumoren veroorzaken'' door Diederick Sprangers en een artikel over LEDverlichting door Dr. Hugo Schooneveld) voor u bij als PDF bestand.

Bekijk het PDF bestand


Lees verder in de categorie Folders en publicaties | Terug naar homepage | Lees de introductie