Steekproef straling levert geen onregelmatigheden op

woensdag, 21 oktober 2015 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.telecompaper.com/nieuws/steekproef-straling-levert-geen-onregelmatigheden-op--1108990
21 okt. 2015


Het Antennebureau van het Agentschap Telecom heeft steekproefgewijs 19 metingen van antenne-installaties uitgevoerd om de veldsterkte te bepalen. Het bureau onderzocht de elektromagnetische straling. In alle gevallen bleven de veldsterktes onder de blootstellingslimieten van de EU.
Bij de metingen, die het Agentschap Telecom elk jaar door het hele land uitvoert, worden alle elektromagnetische velden of, zoals het vaak genoemd wordt, straling in het radiofrequente gebied van 100 kHz tot 3 GHz gemeten. De hoogst gemeten veldsterkte op dat moment wordt geregistreerd.

De negentien metingen zijn uitgevoerd in zes provincies: Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. De metingsrapporten zijn door het Agentschap

Het is niet belangrijk dat mensen ziek worden van de straling en soms doodziek, niet meer kunnen werken, constant pijn hebben e.d., nee als maar aan de idioot hoge normen voldaan wordt. Als mensen een omhulsel waren gevuld met een fysiologische zoutoplossing, dan zouden de normen correct zijn, maar helaas zijn we wat dit probleem betreft biologische wezens.

Volgens BAWA:


De repeteernaald van de langspeelplaat van het antennebureau zijnde het PR-bureautje van E.Z. en Monet.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie