Wetenschappers slaan alarm over de gevaren van straling

vrijdag, 22 mei 2015 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9285%3Awetenschappers-slaan-alarm-over-gevaren-straling&catid=17%3Agezondheid&Itemid=30#.VVp0oMlGF6U.facebook
14 mei 2015


Een groep van 190 wetenschappers, afkomstig uit 38 landen, heeft groot alarm geslagen over de gevaren van straling door elektromagnetische velden.
Zij hebben een dringend verzoek bij de Verenigde Naties ingediend om onmiddellijk met beschermende maatregelen te komen.

Er wordt de vraag gesteld waarom niemand zich af vraagt waarom instituten als de Verenigde Naties en de Wereld Gezondheidsorganisatie helemaal niets doen tegen de enorme gevaren die de wereldbevolking bedreigen in de vorm van straling.
Er worden daar druk plannen gemaakt voor de bevolking, maar die hebben meer betrekking op het controleren daarvan dan op het welzijn.
Desalniettemin hebben 190 wetenschappers, afkomstig uit 38 landen, een dringend verzoek ingediend bij de Verenigde Naties, de lidstaten en de Wereld Gezondheidsorganisatie. Een verzoek om veel strengere regelgeving en bescherming op het gebied van elektromagnetische velden (EMF) en draadloze technologie in verband met de snel toenemende risico’s voor de bevolking.
emf 1
De wetenschappers die het verzoek hebben ondertekend hebben gezamenlijk meer dan 2.000 zogenaamd peer reviewed studies gepubliceerd met betrekking tot de biologische of gezondheidseffecten van deze straling. Het verzoek werd op 11 mei 2015 overhandigd aan Ban Ki-moon, secretaris generaal van de Verenigde Naties, Dr. Margaret Chan, directeur generaal van de Wereld Gezondheidsorganisatie en de individuele lidstaten van de VN.
In de video hieronder legt één van de wetenschappers, Dr. Martin Blank, uit waarom dit verzoek zo belangrijk is. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het doen van stralingsonderzoek aan de universiteit van Columbia en is voormalig president van de International Biometrics Society.
In zijn eigen woorden geeft Dr. Blank een overtuigende uitleg over de enorme gezondheidscrisis die we met z'n allen binnen zijn gegaan. Dankzij de alsmaar groeiende vervuiling en effecten van EMF bronnen.

Voor de rapportages in het Engels zie:
Berichten%20Internationaal/9208/scientists_appeal_to_u.n._to_protect_from_electromagnetic_fields_and_wireless_technology .
Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie