Zorg en Zekerheid zorgt voor bestraling van haar klanten

woensdag, 25 maart 2015 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: mail van Zorg en Zekerheid en antwoord van een lezer
22 maart 2015

Zorg en Zekerheid zorgverzekeraar


Vanaf 1 april 2015: veilig en volledig toegang tot MijnZZ met DigiD met extra sms-controle

Beste mevrouw ........ ,
vicinity.picsrv.net/1162/f9b8771956d846d08b9d0bd4de7e9631/11142/foto.jpg
Vanaf 1 april 2015 verandert voor u de wijze van inzage van bepaalde gegevens in MijnZZ. Vanaf die datum heeft u voor het bekijken van uw zorgkosten en declaraties in MijnZZ naast uw DigiD ook een extra controle via sms nodig. Van Zorgverzekeraars Nederland (landelijke organisatie die gezamenlijk voor alle verzekeraars afspraken maakt) moeten alle 'mijn-omgevingen' van zorgverzekeraars hieraan per 1 april voldoen. Deze extra controle zorgt ervoor dat uw persoonlijke zorgkosten nog beter beveiligd zijn.

Voor het indienen van declaraties en het raadplegen van uw verzekeringsgegevens heeft u geen extra controle via sms nodig. U kunt hiervoor gewoon inloggen met DigiD zonder sms. U kunt uw zorgkosten bovendien per post opvragen bij ons.

Wilt u meer informatie of uw DigiD met extra sms-controle alvast aanvragen? Hiervoor kunt u terecht op de DigiD website. Als u een DigiD aanvraagt, ontvangt u instructies per post. Na het activeren van de extra controle kunt u uw zorgkosten inzien in MijnZZ.

Met vriendelijke groet,

...............
manager Klantenservice

en het antwoord

Beste mevrouw ...............

Naar aanleiding van onderstaande email waarin zorg en zekerheid haar klanten wilt DWINGEN per 1 april 2015 tot het gebruik van mobiele telefoons met hun bijbehorende straling om gebruik te blijven maken van mijn ZZ.
Wil u laten weten DES DUIVELS TE ZIJN, dat ik en anderen GEDWONGEN worden om mezelf bloot te stellen aan mobiele telefoonstraling om bij mijn gegevens via Didid te kunnen.

Toevallig ben ik 1 van de weinigen met NUL ZORGKOSTEN doordat ik :
GEEN mobiele telefoon,
geen smartphone,
geen tablet
geen draadloze computers
geen Wifi
geen magnetron
geen spaarlampen
of andere stralingsbronnen
gebruik.

Ik eis dat u deze ZOTTE toestand verandert en gewoon beschikbaar laat blijven voor klanten zoals ik die geen mobiele telefoon hebben en weigeren te gebruiken.
Ik vind dit pure discriminatie!
En daarbij u als zorgverlener MOET op de hoogte zijn van de schadelijke invloeden van mobiele telefoons en dus weigeren er aan mee te doen.
En ik wil graag dat er kamer vragen worden gesteld over deze gang van zaken.
Dit moet ophouden!

W........Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie