Kleuter tablets: in België en Frankrijk verboden in Nederland een 'leuk' cadeau

zaterdag, 15 november 2014 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.kidstoday.nl/nieuws/vtech-storio3s-win-sint/178.html .
nov. 2014

Reclame voor tablets speciaal voor 3 tot 9 jarigen, in België en Frankrijk om gezondheidsredenen verboden om ervoor te adverteren en verboden om te verkopen, maar in Nederland mag alles. Gezondheid? Wat is dat?


Win: VTech Storio 3S tablet t.w.v. € 119,95 per stuk

Met serieuze techniek kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden de knappe koppen van VTech. En dus lanceerden ze deze nieuwe tablet voor 3 tot 9-jarigen. Geen kinderachtige speelgoed tablet, maar eentje met een volwassen look in een kleurrijk, stevig jasje.

Met 18 ingebouwde apps die leren en spelen stimuleren, zijn de stoere dames en heren de komende jaren wel even zoet. Ze leren filmen, lezen, tekenen, muziek luisteren, hun agenda bijhouden, klokkijken, digitale verlanglijstjes opstellen, downloaden, foto’s maken en meer. Uitgespeeld raken ze dus niet zo makkelijk, maar mocht de uitdaging er ooit tóch opzitten, dan zijn via Explor@ Park nieuwe apps te downloaden. Extra stoer is Kid Connect, een ouder-kind communicatie app, waarmee de wijsneuzen met Storio 3S contact kunnen leggen met de smartphone van papa en mama. En dat allemaal op een kindveilige manier.

Reageer & win!

Is jouw kind de mazzelaar die straks een gloednieuwe VTech Storio 3S in handen heeft? Je maakt kans op één van de vier tablets als je ons hieronder in een reactie laat weten waarom jij moet winnen. Vermeld in je reactie ook of je graag een roze of blauwe Storio 3S wil winnen. Ready, set, go!



Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie