Eerste Steve Jobsschool van Amsterdam geopend

vrijdag, 29 augustus 2014 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.dichtbij.nl/amsterdam/regionaal-nieuws/artikel/3672179/eerste-steve-jobsschool-van-amsterdam-geopend-.aspx?utm_source=Telegraaf&utm_medium=Crosspromotion&utm_term=Lijstartikel&utm_campaign=Telegraaf .
29 aug. 2014


AMSTERDAM - Aan het August Allebéplein in Nieuw-West is vrijdag de eerste Steve Jobsschool van Amsterdam geopend. Maurice de Hond, een van de initiatiefnemers van de school, en wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit Simone Kukenheim onthulden de naam van de nieuwe school die de De Ontplooiing heet.

Naast De Ontplooiing gaat ook basisschool De Ster in Zuidoost lesgeven volgens het schoolmodel van Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT).

Op de nieuwe scholen beschikken alle leerlingen over een iPad. Ze kunnen daarmee verbinding leggen met de virtuele afdeling van de school en gebruik maken van educatieve apps. Naast de gewone schoolvakken zoals taal en rekenen leren kinderen vaardigheden zoals creativiteit, innovatief en kritisch denken, communicatie, leiderschap, productiviteit en sociale en motorische vaardigheden.

Er wordt in periodes van drie maanden gewerkt: steeds twee blokken van zes weken. Elke zes weken bespreekt de leerkracht met het kind en de ouders het persoonlijke leerplan. De school zal ouders vragen om een oudercontract te ondertekenen waarin deze afspraken tussen ouders en school vastgelegd zijn. Ouders kunnen thuis ook precies de vorderingen van hun kind volgen

Commentaar van de website:
www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .

In tegenstelling tot Frankrijk, waar het om gezondheidsredenen verboden is voor kinderen onder 14 jaar om op school draadloze devices zoals Gsm's en iPads te gebruiken. Is in Amsterdam zojuist de eerste Steve Jobs school geopend. Dat betekent een ruimte waar meer dan 10 apparaten staan welke ieder op zichzelf al 3000x boven de Duitse gezondheidsrichtlijnen uitkomen plus de Wifi zelf.. Hoe dom!!! Jammer dat neurologische en Dna schade zich zo langzaam laat zien.. en dat er nu een hele generatie als proefkonijn gebruikt gaat worden.. We weten namelijk allang dat dit slecht is en een degeneratief effect heeft op de hersenen.. om over gedragsproblemen nog maar te zwijgen.
Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie