In memoriam: Judith van der Hammen

zondag, 13 april 2014 - Categorie: Berichten Nederland

Op 27 februari 2014 hebben we een lang ervaringsverhaal van Judith op StopUMTS gezet:

Verhalen/8137/ervaring_van_een_cpld_patient .

Zij wilde toen zelf dat haar verhaal naar buiten kwam en dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte werden gesteld van wat haar is overkomen omdat ze verwachtte niet lang meer te leven.

Het begon voor haar begin 2011 bij een grote verbouwing van een school vlak tegenover haar woning in Schiedam. Op het moment dat de verbouwing begon kreeg zij last van trillingen in haar gehele lichaam en ze kon deze niet verklaren. Het bleek dat haar klachten veroorzaakt werden door de netvervuiling op de bouwplaats, zoals van spaarlampen en LED lampen. Daar was ze extreem gevoelig voor (geworden).

Om de pijnen te onderdrukken slikte ze veel pijnstillers. Ze kon al snel niet of nauwelijks meer in haar eigen woning verblijven en heeft twee jaar in een camper rondgezworven. Ook na de verbouwing bleef de extra netvervuiling door nieuwe blijvende verlichting.

Haar klachten werden niet serieus genomen, ook niet door artsen. Zoals gebruikelijk met elektrogevoelige personen is zij ook uiterst onheus bejegend door officiële instanties, zoals de GGZ.

Haar conditie ging de laatste maanden sterk achteruit, mede door de ziekte van Kahler. Gelukkig is ze de laatste twee weken voor haar dood nog wel geholpen door een arts die haar geloofde en alle spaarlampen in haar omgeving in het hospice waar zij was opgenomen verwijderde, hetgeen een vermindering van klachten gaf.

In maart zijn al drie personen overleden door te hoge belasting door elektromagnetische velden. Judith is het vierde slachtoffer. Van drie daarvan is bekend dat zij tevens leden aan een andere ziekte, Lyme of Kahler. De EMV belasting zorgde voor extra uiterst ernstige en ondraaglijke lichamelijke klachten.

Judith is op vrijdag 4 april overleden, ze is 48 jaar geworden.

Tot slot een persoonlijk woord van Judith:
“Laat je niet pakken door de overheid ……. , ze zijn er niet voor je. Ze zullen je uiteindelijk mentaal mishandelen en plaatsen je al te graag in een hokje en behandelen je alsof je gek bent. Al te graag geven ze je chemisch drugs, hierdoor raak je verslaafd en word je een zombie. De enige aan wie je verantwoording verschuldigd bent, ben je zelf. Houd geloof in jezelf, want jij hebt uiteindelijk gelijk! “Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie