T-Mobile vordert met verbetering UMTS 900 in grote steden

maandag, 31 maart 2014 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.telecompaper.com/nieuws/t-mobile-vordert-met-verbetering-umts-900-in-grote-steden--1005127 .
31 maart 2014


T-Mobile laat weten dat het de uitrol van UMTS 900 in de vier grote steden bijna heeft afgerond. Met UMTS 900 wordt de kwaliteit van de mobiele verbinding beter met een stabielere en snellere verbinding binnenshuis. T-Mobile geeft aan dat het zich niet alleen op de uitrol van 4G richt, maar ook in 3G blijft investeren omdat de meeste klanten gebruik maken van 3G-smartphones.
De verbeterde dekking is op veel plaatsen beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De uitrol van UMTS 900 gaat verder in de rest van de Randstad en vervolgens in heel Nederland.

De netwerkverbeteringen zijn onderdeel van het netwerkprogramma: 'Samen Meer Bereiken'. Door de acties binnen dit programma krijgen klanten van T-Mobile stabieler en sneller mobiel internet. Het programma bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste worden verbeteringen doorgevoerd op het 2G en 3G-netwerk, waardoor klanten profiteren van verbeterd bereik binnenshuis. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie