Albert Heijn gaat wifi aanbieden in alle vestigingen

woensdag, 16 oktober 2013 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: tweakers.net/nieuws/91973/albert-heijn-gaat-wifi-aanbieden-in-alle-vestigingen.html .
16 okt. 2013


Albert Heijn gaat gratis wifi uitrollen naar al zijn winkels; waarschijnlijk is draadloos internet vanaf volgend jaar in alle vestigingen beschikbaar. Gebruikers kunnen in de winkel van de kruidenier drie uur per dag gratis internetten. Eerder liep al een proef met gratis wifi.

Ergens in 2014 moet gratis wifi in alle Albert Heijn-winkels beschikbaar komen, schrijft RetailNews. ''Medio volgend jaar moet het zijn uitgerold'', bevestigt een woordvoerder van moederbedrijf Ahold tegenover Tweakers.

Alle zeshonderd eigen winkels worden in het komende jaar voorzien van draadloze apparatuur. Een groot deel van de franchisewinkels, ergens tussen de 100 en 150, biedt nu al gratis draadloos internet. Deze winkels zijn geen eigendom van Albert Heijn, maar betalen voor het gebruik van de winkelformule.

KPN is verantwoordelijk voor het leveren van de internetverbinding. Per dag kunnen klanten drie uur gratis internetten; het is niet mogelijk om extra tijd bij te kopen. De internetverbindingen kunnen bijvoorbeeld van pas komen bij het gebruik van de mobiele apps van Albert Heijn en het gebruik van de telefoon als zelfscanner. In sommige Albert Heijn-winkels is de dekking van het mobiele netwerk slecht, waardoor mobiel internet niet goed werkt.

We hebben Albert Heijn geïnformeerd over de problemen die EHS-ers ondervinden van de straling van WiFi, maar daar trekken ze zich niets van aan,

zie ook:

www.at5.nl/artikelen/112998/in-2014-gratis-wifi-in-alle-albert-heijn-winkels .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie