Wifi in de stad, moet dat?

woensdag, 22 mei 2013 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.bndestem.nl/regio/moerdijk/wifi-in-de-stad-moet-dat-1.3826521 .
21 mei 2013


MOERDIJK - In steeds meer gemeenten gaan stemmen op om het winkelend publiek te voorzien van gratis wifi, zodat bezoekers van shopstraten met hun smartphone of tablet voortdurend draadloos internetbereik hebben.

Volgens sommigen is dat anno 2013 een must; het zou de concurrentiepositie van een winkelgebied verstevigen. Tegenstanders menen dat het aanbieden van draadloos internet geen gemeentelijke taak is, zeker niet in tijden van financiële krapte, zoals nu.

En hoe denkt u daarover? Vindt u het wel gemakkelijk wanneer u op straat zonder bijkomende kosten even uw mail kunt binnenhalen? En moeten gemeenten dan daarvoor zorgen of beter commerciële bedrijven?

Of bent u juist van mening dat de mensen om u heen al genoeg naar hun telefoon staren, waardoor ze amper meer contact maken met anderen? Is al eens iemand tegen u opgebotst, omdat die niet om zich heen keek maar naar zijn smartphone?

Geef uw mening via: redactie.moerdijk@bndestem.nl .

en nu maar het voorbeeld van Stopumts volgen: reagerenLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie