Website en forum met informatie over EMV en Gezondheid

woensdag, 10 april 2013 - Categorie: Berichten Nederland

Bron: www.wirelessinfo.nl/nieuws/170-samenvoegen-websites-en-openen-forum .
10 april 2013

Samenvoegen websites en openen forum
Gepubliceerd op woensdag 10 april 2013 09:08


De laatste dagen is er hard gewerkt aan het samenvoegen van de websites ehs-ervaringen en Wireless Info. Het doel van de samenvoeging is het bundelen van de verschillende mogelijkheden. Het is hoog tijd geworden om onze samenleving wakker te gaan maken.

Nieuws

Wireless Info heeft een nieuwssectie waarin wij recente maatschappelijke onderwerpen over straling aan de orde stellen. Dit doen wij door onderbouwde nieuwsgeving en een zeer kritische blik op nieuwsberichten uit andere bronnen. Ook hier is het mogelijk om mee te helpen. Laat het ons even weten via het forum.

Het forum

Het gesloten forum dat op ehs-ervaringen stond is verplaatst. Het doel van het forum zal veranderen van: ''praten over EHS'' naar ''het zoeken naar oplossingen voor de stralingsproblematiek.'' Het is de bedoeling om de kennis en kunde van zowel specialisten als slachtoffers te gaan bundelen. We hebben allemaal waardevolle ervaringen opgedaan en deze moeten worden gedeeld met onze samenleving in de vorm van gerichte waarschuwingen.

www.wirelessinfo.nl/forum/ .

Ervaringen

Het blog ehs-ervaringen is nog steeds toegankelijk. De opmaak is anders dan de rest van Wireless info. Dat is bewust gedaan om een verschil tussen objectief en subjectief nieuws te creeren. Het blog is beschikbaar voor iedereen die iets over straling en zijn/haar ervaringen wil schrijven. Op het forum staan de spelregels hiervoor.

www.wirelessinfo.nl/ervaringen/ .Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie