Een commentaar: protesteren tegen plaatsing van een zendmast

donderdag, 07 februari 2013 - Categorie: Berichten Nederland

In deze rubriek een keer een ingezonden brief met ons commentaar.

Beste mensen,
Ik lees jullie site regelmatig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op stralingsgebied. Het is een gemakkelijk toegangbare site en zeer informatief.
Onder het kopje berichten uit Nederland staan er regelmatig artikelen over protesten tegen zendmasten. Ik vraag mij weleens af wie die protesters tegen zendmasten zijn en wat ze nou eigenlijk willen, want ongeveer 99% van de mensen gebruikt een mobiel of ander draadloos spul. En vaak de hele dag door, als ik om me heen kijk, waar dan ook.
Als ze nou geen zendmasten willen, waarom houden ze dan niet eens op met dat apparatiseren (communiceren kan ik het niet noemen), dan zijn er niet zoveel zendmasten nodig. Ze willen toch zendmasten als ze bellen?
Weg te denken is dat spul niet meer (helaas), maar laat iedereen eens beseffen dat ze zelf de oorzaak zijn.

Vriendelijke groet,
naam bij de redactie bekend.

Dag ........,

Je hebt misschien gedeeltelijk gelijk, maar er is ook een rubriek ervaringsverhalen op Stopumts. Die mensen, die ziek of soms zeer ernstig ziek worden van de aan hen ongevraagd opgedrongen straling zullen in overgrote meerderheid geen mobieltjes gebruiken. En het is wel zo dat veel mensen pas ziek geworden zijn na het plaatsen van één of meerdere zendmasten nabij hun woning. Ook krijgen veel mensen klachten, zoals tinnitus, hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, enz., die zeer wel door straling veroorzaakt kunnen zijn, maar waar veelal niet het verband gelegd wordt.

Vr. groet, Stopumts
Lees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie